EUROLEAGUE

Βοροντσέβιτς: "Χάσαμε από τον Ολυμπιακό λόγω των ριμπάουντ και των ασίστ"

Βοροντσέβιτς: "Χάσαμε από τον Ολυμπιακό λόγω των ριμπάουντ και των ασίστ"

Ο Αντρέι Βοροντσέβιτς ρωτήθηκε για την μία ακόμη ήττα της ΤΣΣΚΑ σε Final Four από τον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως κόστισαν στην ομάδα του τα χαμένα ριμπάουντ και οι λίγες ασίστ.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ρωσική ιστοσελίδα, ο Αντρέι Βοροντσέβιτς ρωτήθηκε για την μία ακόμη ήττα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας σε Final Four από τον Ολυμπιακό. Ο 30χρονος πάουερ-φόργουορντ, όντας ψύχραιμος, δεν αναφέρθηκε στην κακή προϊστορία, επισημαίνοντας πως κόστισαν στην ομάδα του τα χαμένα ριμπάουντ (πήραν 19 επιθετικά οι Πειραιώτες) και οι λίγες ασίστ (η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη μοίρασε μόλις 7).

Ο Αντρέι Βοροντσέβιτς σχολίασε τα εξής: "Αναλύσαμε τα καλά και τα άσχημα σημεία μας στον ημιτελικό κόντρα στον Ολυμπιακό. Η ΤΣΣΚΑ έχει παίκτες επαγγελματίες και έτσι ο καθένας ξέρει τι έγινε, αλλά η ζωή συνεχίζεται. Η ΤΣΣΚΑ είναι από τις ομάδες που μετά από μία ήττα δεν τα βάφει… μαύρα.

Το έχω πει πολλές φορές, πως τη μοίρα ενός ματς Final Four μπορεί να την καθορίσει και η παραμικρή λεπτομέρεια. Ένα λάθος ή μία χαμένη βολή. Φυσικά, χάσαμε από τον Ολυμπιακό λόγω των ριμπάουντ που χάσαμε και των λίγων ασίστ που δώσαμε. Καταφέραμε για τρία δεκάλεπτα να έχουμε τον έλεγχο, αλλά στο τέλος χάσαμε…".

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ