EUROLEAGUE

Βοροντσέβιτς: "Οι... κλαψιάρηδες της Μπαρτσελόνα!"

Βοροντσέβιτς: "Οι... κλαψιάρηδες της Μπαρτσελόνα!"

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα αντιμετωπίσει τη Λοκομοτίβ Κουμπάν στον ημιτελικό του Final Four και ο Αντρέι Βοροντσέβιτς εξήγησε ότι προτιμούσε να παίξει με τη "Λόκο" αντί με τους... κλαψιάρηδες της Μπαρτσελόνα!

Η Λοκομοτίβ Κουμπάν προκρίθηκε στο Final Four της Euroleague για πρώτη φορά στην ιστορία της και θα αντιμετωπίσει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στον ημιτελικό, με τον Αντρέι Βοροντσέβις να εξηγεί ότι προτιμούσε να παίξει με τη "Λόκο" αντί με τους... κλαψιάρηδες της Μπαρτσελόνα!

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε: "Ήμουν στο πλευρό της Λοκομοτίβ Κουμπάν σε όλη τη σειρά. Είμαι πολύ χαρούμενος που προκρίθηκαν και η Ρωσία θα έχει δύο ομάδες στο Final Four. Κατά την άποψη μου είναι καλύτερα να παίξουμε με τους… πολεμιστές της Λοκομοτίβ παρά με τους κλαψιάρηδες της Μπαρτσελόνα. Εάν τα είχε καταφέρει και η Χίμκι θα ήταν ακόμα καλύτερα".

Στη συνέχεια ο Ρώσος φόργουορντ ανέφερε: "Πρέπει να νικήσουμε ανεξαρτήτως με το που παίζουμε. Ας ελπίσουμε πως θα είναι ένας ιδιαίτερος μήνας για τη χώρα μας στον οποίο η ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα πανηγυρίσει στο τέλος. Όταν βρίσκεσαι στο Final Four δεν έχεις χρόνο να δεις την πόλη διότι το πρόγραμμα είναι πολύ πιεσμένο. Μπορείς να δεις τις ομορφιές της πόλης μόνο από το αεροπλάνο και μέσα από το λεωφορείο. Για εμάς το που παίζουμε δεν έχει μεγάλη σημασία, η ΤΣΣΚΑ βρίσκεται με συνέπεια σε όλες τις τελικές φάσεις".

Μάλιστα ο Βοροντσέβιτς αναφέρθηκε στα playoffs του ΝΒΑ και εξήγησε ότι στηρίζει τους Καβαλίερς λόγω της παρουσίας του Μοζγκόφ: "Δυστυχώς δεν μπορώ να παρακολουθήσω πολλούς αγώνες αφού λόγω διαφοράς ώρας αυτό είναι αδύνατος. Παρακολουθώ τα highlights και όσα λένε οι προπονητές και οι παίκτες. Υπάρχουν πολλές ομάδες αλλά θα προτιμούσα να πάρουν το πρωτάθλημα οι Καβαλίερς στους οποίους αγωνίζεται και ο Μοζγκόφ".

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ