EUROLEAGUE

Βατούτιν: "Εμείς θα δώσουμε συμβόλαιο στον Κιριλένκο"

Βατούτιν: "Εμείς θα δώσουμε συμβόλαιο στον Κιριλένκο"
COPYRIGHT:KSENIA KOFF

Ο Αντρέι Κιριλένκο δεν έχει καταλήξει στο αν θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση ή όχι. Αν συνεχίσει, ο Αντρέι Βατούτιν ενημέρωσε πως η ΤΣΣΚΑ έχει έτοιμο το συμβόλαιο του.

Ο Βίκτορ Χριάπα αποτελεί παρελθόν από την ΤΣΣΚΑ (και ήδη συζητά με τη Χίμκι, για διετές συμβόλαιο), οι Κάιλ Χάινς και Άαρον Τζάκσον έχουν υπογράψει τις επεκτάσεις των συνεργασιών, ενώ ο Σόνι Ουίμς εγκατέλειψε τη Μόσχα για το ΝΒΑ. Δηλαδή, οι πρωταθλητές της VTB United League έχουν προχωρήσει με το σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής περιόδου και κινούνται βάσει συγκεκριμένου πλάνου, με μια εξαίρεση: δεν είναι σε θέση να γνωρίζουν αν ο Αντρέι Κιριλένκο θα συνεχίσει την καριέρας του -κάτι που δεν γνωρίζει ούτε ο ίδιος. Εάν όμως, συνεχίσει, θα του δώσουν συμβόλαιο.

Αυτό ξεκαθάρισε ο Αντρέι Βατούτιν, με δηλώσεις του στο ITAR TASS. "Τ ο θέμα είναι πως νιώθει ο Αντρέι. Αν είναι πνευματικά και σωματικά έτοιμος να παίξει άλλη μια σεζόν. Εφόσον η απάντηση είναι θετική, εφόσον θέλει να παίξει και να ζήσει άλλο ένα χρόνο με την πίεση που έχουμε όλοι στην ΤΣΣΚΑ, θα του δώσουμε συμβόλαιο". Είχε βέβαια, να κάνει μια διευκρίνιση: " Δεν θα τον κρατήσουμε κοντά μας, μόνο για τη Euroleague. Θα πρέπει να παίξει σε όλες τις διοργανώσεις. Αν κάνουμε μια εξαίρεση για εκείνον, είμαστε βέβαιοι πως στο μέλλον θα ακολουθήσουν και άλλες. Είναι κάτι που ξέρω από προσωπική πείρα. Συν του ότι θα επηρεάσει την ατμόσφαιρα στην ομάδα. Δεν είναι σωστό και δεν θα γίνει".

Σε άλλο μέσο, την ιστοσελίδα kommersant.ru, αναφέρεται πως ο ΑΚ47 είναι έτοιμος να διεκδικήσει την προεδρία στη ρωσική ομοσπονδία, στις εκλογές που θα γίνουν σε δυο μήνες. Σε συνέντευξη που είχε δώσει στο ίδιο μέσο, είχε πει ότι " νιώθω πως ήλθε η ώρα να κρεμάσω τη φανέλα μου και να αλλάξω επάγγελμα, με το κύριο ζητούμενο να είναι να κάνω κάτι δημιουργικό".

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ