EUROLEAGUE

Τζάκσον: "Να τελειώνουμε τη σειρά στο ΟΑΚΑ"

Τζάκσον: "Να τελειώνουμε τη σειρά στο ΟΑΚΑ"

Ο Άαρον Τζάκσον εξήγησε πως ο Παναθηναϊκός ήταν σε έναν μικρό λήθαργο στη Μόσχα, ξεκαθάρισε πως δεν θέλει να επιστρέψει στη Ρωσία για Game 5 και ψηφίζει τον Μίλος Τεόντοσιτς για MVP της Euroleague!

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έκανε το 2-0 στη σειρά με τον Παναθηναϊκό, έφτασε αισίως τις 14 σερί νίκες σε αγώνες playoffs στο Universal Sports Hall και πλέον θέλει να τελειώσει τη δουλειά στην Αθήνα, αρχής γενομένης από το αυριανό Game 3 στο ΟΑΚΑ (20/03, 21.45).

Ο Άαρον Τζάκσον παραδέχθηκε στο προσωπικό του blog στο euroleague.net ότι περιμένει διαφορετικό Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, αποθέωσε τον κόσμο του "τριφυλλιού", μίλησε για έναν... εξωπραγματικό Κιριλένκο και επισήμανε ότι ο Μίλος Τεόντοσιτς παίζει το καλύτερο μπάσκετ της καριέρας του, φέτος.

"Λοιπόν, είμαστε σε καλή κατάσταση αυτή την περίοδο, με το υπέρ μας 2-0 στη σειρά με τον Παναθηναϊκό. Έστω κι έτσι, γνωρίζουμε πόσο δύσκολο είναι να αντιμετωπίζεις τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα, αφού παίρνει τεράστια ώθηση από τον κόσμο του! Όπως προανέφερα, είμαστε στο 2-0 όμως δεν σκεφτόμαστε ακόμα το Final Four μέχρι να τελειώσουμε τη δουλειά. Πέρσι ήμασταν επίσης στο 2-0 όμως επιστρέψαμε στη Μόσχα για να κερδίσουμε τη σειρά με τον Παναθηναϊκό στο Game 5. Σίγουρα δεν θέλουμε να πάμε στο 2-2 και να επιστρέψουμε σπίτι μας, με αυτή την πίεση. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε εκεί και να τελειώνουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα! Η Αθήνα είναι σπουδαία πόλη όμως θέλουμε να επιστρέψουμε γρήγορα στη Μόσχα!

Φυσικά περιμένουμε διαφορετικό Παναθηναϊκό στο γήπεδό του. Είμαι σίγουρος ότι θα παλέψει. Φαίνεται πως ήταν σε έναν μικρό... λήθαργο στη Μόσχα όμως θα πάρει ενέργεια από τους φιλάθλους του. Θα είναι σίγουρα ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Είναι πολύ δύσκολο να παίζεις εκεί. Οι φίλοι του Παναθηναϊκού σε πιέζουν διαρκώς ενώ υπάρχουν άνθρωποι δίπλα στη γραμμή που σε αποδοκιμάζουν, όμως το ΟΑΚΑ είναι ένα σπουδαίο μέρος για να παίζεις μπάσκετ. Η υποστήριξή τους είναι απίστευτη! Είναι υπέροχο να βλέπεις τους φιλάθλους να υποστηρίζουν έτσι την ομάδα τους όμως πρέπει να πάμε στην Αθήνα και να πάρουμε τη νίκη που χρειαζόμαστε.

Ο Αντρέι Κιριλένκο επέστρεψε στην ΤΣΣΚΑ στα μέσα του TOP-16. Είναι μια πολύ σημαντική προσθήκη, όχι μόνο εντός αλλά κι εκτός παρκέ. Έπαιξε καλά στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια μας στην Euroleague. Πλέον αισθάνεται άνετα στην ομάδα και είναι ίσως ο καλύτερος παίκτης στην θέση του στη διοργάνωση! Πρέπει να τον δείτε στις προπονήσεις! Είμαι πολύ τυχερός που τον έχω συμπαίκτη κι όχι αντίπαλο. Πιστέψτε με, τον αντιμετώπισα στα playoffs της Euroleague με την Μπιλμπάο. Είχα την αίσθηση ότι τον έβλεπα παντού στο παρκέ. Το κάνει ακόμα και σε αυτή την ηλικία. Είναι απίστευτος!

Σε γενικές γραμμές, κάνουμε μια πολύ καλή χρονιά. Είναι εντυπωσιακό να παίζεις σε αυτή την ομάδα. Έχουμε πολλούς καλούς παίκτες και κανέναν εγωιστή! Φροντίζουμε ο ένας τον άλλον ενώ σε μερικές περιπτώσεις, οι προπονήσεις μας είναι πιο δυνατές από τους αγώνες. Θέλουμε να κερδίζουμε κάθε αντίπαλο. Έχουμε πολύ ταλέντο ενώ ο Μίλος Τεόντοσιτς παίζει το καλύτερο μπάσκετ της καριέρας του! Ο Μίλος είναι εντυπωσιακούς. Νομίζω ότι με τον τρόπο που παίζει φέτος, του αξίζει ο τίτλος του MVP.

Ουδείς σκέφτεται το Final Four και τη Μαδρίτη! Δεν είμαστε ακόμα στο Final Four! Αν πάρουμε τη νίκη που χρειαζόμαστε, θα μιλήσουμε ξανά γι' αυτό. Δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα στην Αθήνα όμως είμαστε μια νίκη μακριά από το να πετύχουμε τον πρώτο μας, μεγάλο στόχο.

Ευχηθείτε μας καλή τύχη! Go CSKA!"

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ