EUROLEAGUE

Το "αντίο" της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στον Ίβκοβιτς

Το "αντίο" της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στον Ίβκοβιτς
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, μέσω του Αντρέι Βατούτιν, αποχαιρέτησε τον Ντούσαν Ίβκοβιτς που αποχώρησε από τη δράση, ευχαριστώντας τον για όσα προσέφερε στον σύλλογο.

Η αποχώρηση του Ντούσαν Ίβκοβιτς από την προπονητική δράση δεν γινόταν να περάσει απαρατήρητη. Όλος ο ευρωπαϊκός μπασκετικός κόσμος αποχαιρετά τον "σοφό", ο οποίος πλέον θα έχει πόστο στη σερβική ομοσπονδία. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, μέσω του Αντρέι Βατούτιν, είπε το "δικό" της αντίο στον πρώην προπονητή της, σε μία συγκινητική επιστολή.

Αναλυτικά:

" Αγαπητέ Ντούσαν,

από τα βάθη της καρδιάς μου θα ήθελα να σου εκφράσω τον θαυμασμό και την εκτίμησή μου στο πρόσωπό σου, τόσο ως προπονητής όσο και ως προσωπικότητα. Η απόφασή σου να αποσυρθείς επανέφερε στη μνήμη μου πολλές σπουδαίες αναμνήσεις και συναισθήματα, όλοι μας στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν θα ξεχάσουμε ποτέ την συνεισφορά και επιρροή σου στην ομάδα και τα κατορθώματά της, στον δρόμο για να γίνει ένα τεράστιο ευρωπαϊκό κλαμπ. Για πολλούς από εμάς δεν είσαι απλά ένας προπονητής, αλλά ένας δάσκαλος, ένας μέντορας, ένας φίλος! Κι όπως όλοι οι φίλαθλοι, έτσι κι εμείς θέλουμε να σε ευχαριστήσουμε εγκάρδια για όλα όσα έχεις κάνει στην καριέρα σου.

Θα μπορούσα πολύ εύκολα να αναφερθώ στους πολλούς τίτλους που κατέκτησες, θα μπορούσα να μιλήσω με ωραίες κουβέντες για τα μαθήματα που έδωσες και το στιλ σου. Αλλά υπάρχει ένα επίτευγμα που είναι πιο σημαντικό από τους τίτλους. Πολλοί άνθρωποι σε όλο τον πλανήτη, παίκτες, προπονητές, διοικητικοί, είναι περήφανοι για το μάθημα που τους έμαθες.

ΘΑ ήθελα να πω ένα "ευχαριστώ" ξανά εκ μέρους όλων στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και να σου ευχηθώ να είσαι υγιής μαζί με την οικογένειά σου. Εύχομαι τα καλύτερα για την υπόλοιπη ζωή σου, μακριά από το μπάσκετ πλέον. Σε παρακαλώ να θυμάσαι πως είσαι πάντα ευπρόσδεκτος στη Μόσχα!

Με εκτίμηση,

Αντρέι Βατούτιν"

Το "αντίο" της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στον Ίβκοβιτς
TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ