EUROLEAGUE

Τεόντοσιτς: ''Αγαπώ τον Ερυθρό Αστέρα''

Τεόντοσιτς: ''Αγαπώ τον Ερυθρό Αστέρα''

Ο Μίλος Τεόντοσιτς ποτέ δεν έκρυψε τα συναισθήματά του για τον Ερυθρό Αστέρα. Πρόσφατα παραδέχτηκε ότι θέλει να παίξει στη Zvezda πριν αποσυρθεί και πλέον εξηγεί τους λόγους που οι Σέρβοι θα ξεχωρίσουν στην Euroleague!

Ο Μίλος Τεόντοσιτς δεν φόρεσε ποτέ τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα. Αγωνίστηκε στις Ζελέζνικ (2004-'07) και Μπόρατς Τσάτσακ (2005-'06) πριν μεταβεί στον Ολυμπιακό κι εν συνεχεία, στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Παρ' όλα αυτά, δηλώνει οπαδός της ομάδας του Βελιγραδίου, παραδέχεται ότι παρακολουθεί την πορεία της κι εξηγεί ότι ο Ερυθρός Αστέρας έχει τις δυνατότητες να διαπρέψει στην Euroleague!

''Είναι αλήθεια, ενημερώνομαι για τα νέα της ομάδας και προσπαθώ να παρακολουθώ κάποια παιχνίδια του Αστέρα. Νομίζω πως γίνεται εξαιρετική δουλειά τα τελευταία χρόνια. Το επιβεβαιώνουν οι δυο συνεχόμενες συμμετοχές στην Euroleague. Πραγματικά, τους εύχομαι τα καλύτερα τη νέα χρονιά'' εξήγησε ο Σέρβος σταρ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ''κανάλι'' του Ερυθρού Αστέρα.

Ο Μίλος Τεόντοσιτς αναφέρθηκε στους συμπαίκτες του στην εθνική Σερβίας, Νίκολα Κάλινιτς και Στέφαν Γιόβιτς, οι οποίοι αγωνίζονται στην ομάδα του Βελιγραδίου. '''Ο Κάλινιτς και ο Γιόβιτς είναι δυο σπουδαία παιδιά και εξαιρετικοί παίκτες. Είμαι πολύ χαρούμενους για αυτούς και το ότι αγωνίζονται στον Ερυθρό Αστέρα''.

Ο γκαρντ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας ρωτήθηκε για το γεγονός ότι ο Ερυθρός Αστέρας έχει εφτά παίκτες στο ρόστερ του ενώ μόλις δυο είναι άνω των 25 ετών. ''Είναι μια νεανική ομάδα. Αυτοί οι νέοι παίκτες πρέπει να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία τους και να καταλάβουν σε ποια ομάδα παίζουν. Είμαι σίγουρος ότι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό''.

Για το τέλος, έστειλε το δικό του μήνυμα στους φίλους της Crvena Zvezda. ''Φίλαθλοι, υποστηρίξτε αυτή την ομάδα. Αγαπώ τον Ερυθρό Αστέρα!''.

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ