EUROLEAGUE

Τεόντοσιτς, ο πρώτος MVP της νέας εποχής

Τεόντοσιτς, ο πρώτος MVP της νέας εποχής
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στον Μίλος Τεόντοσιτς κατέληξε το βραβείο του MVP για τον Οκτώβριο, με τον γκαρντ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας να είναι ο πρώτος που κερδίζει τη συγκεκριμένη διάκριση στη νέα εποχή της EuroLeague.

Το 4/4 της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην εκκίνηση της EuroLeague έχει ονοματεπώνυμο: Μίλος Τεόντοσιτς. Ο 29χρονος γκαρντ ήταν ο κορυφαίος των Πρωταθλητών Ευρώπης στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια της χρονιάς, κάνοντας τη διαφορά εντός κι εκτός των ρωσικών τειχών.

Δεν είναι μόνο οι αριθμοί αυτοί που κατέδειξαν την ανωτερότητά του, είναι -πολύ περισσότερο- το γεγονός πως αγωνίζεται με ακόμη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και σιγουριά σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Με 14.3 πόντους (37% στα τρίποντα), 9.5 ασίστ και 2 ριμπάουντ κατά μέσο όρο ξεχώρισε για τον πρώτο μήνα στη νέα εποχή της διοργάνωσης, με αποτέλεσμα να αναδειχθεί (μοιραία) σε πολυτιμότερο παίκτη του Οκτωβρίου.

Παρεμπιπτόντως, αυτή τη στιγμή είναι 1ος σε ασίστ (38), εκτελεσμένα τρίποντα (27), ποσοστό στις ελεύθερες βολές (100%), 3ος στην αναλογία ασίστ/λαθών (422.2%) και τα εύστοχα τρίποντα (10), αλλά και 4ος στο Index Rating (69).

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ