EUROLEAGUE

Τεόντοσιτς: "Μένω στην ΤΣΣΚΑ"

Τεόντοσιτς: "Μένω στην ΤΣΣΚΑ"

Ο Μίλος Τεόντοσιτς επέστρεψε στο Βάλιεβο, παραδέχτηκε ότι του λείπει η Euroleague και υπενθύμισε τη δέσμευσή του με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, απαντώντας στις φήμες περί αποχώρησης.

Πολλοί ισχυρίζονται πως η ημιτελικός του Final Four με τον Ολυμπιακό ήταν μια καταστροφή για τον Μίλος Τεόντοσιτς, ο οποίος έκανε περισσότερες τις αμφιβολίες που υπήρχαν ως προς την αδυναμία του να πάρει αυτό το τρόπαιο.

Πλέον ο Σέρβος γκαρντ μετράει 0/6 στα Final Four ωστόσο ο Αντρέι Βατούτιν έσπευσε να τον υπερασπιστεί αμέσως μετά τη νέα αποτυχία της "ομάδας του στρατού".

Στο μεσοδιάστημα, ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας υπενθύμισε στο Euroleague Greece ότι ο Μίλος έχει υπογράψει για τρία χρόνια , βάζοντας τέλος στις φήμες που θέλουν τη Ρεάλ και τη Φενέρ να τον διεκδικούν. "Δεν σχολιάζουμε τις φήμες, αλλά ναι, ο Μίλος υπέγραψε πέρυσι για τρία χρόνια. Το μόνο που θα προσθέσω είναι πως δεν υπάρχουν opt-outs. Ούτε για εκείνον, ούτε για εμάς".

Σήμερα (14/6) ήλθε η επιβεβαίωση από τον ίδιο τον Σέρβο γκαρντ, ο οποίος βρέθηκε στη γενέτειρά του, το Βάλιεβο, στα εγκαίνια του νέου ανοιχτού γηπέδου Student. Τι είχε να πει επί του θέματος, στη Novosti; "Η χρονιά έκλεισε καλά. Κερδίσαμε τη VTB United League, παίξαμε εξαιρετικό μπάσκετ όλη τη χρονιά όμως μας λείπει η Euroleague. Έχω συμβόλαιο για άλλα δυο χρόνια και θα μείνω στη Μόσχα".

Ο Τεόντοσιτς αναφέρθηκε στην εθνική Σερβίας και τις υποχρεώσεις της στο Ευρωμπάσκετ 2015, εκεί όπου ο Μίλος θα είναι ο αρχηγός των "αετών" : "Πλέον υπάρχει θετική πίεση, από τη στιγμή που κατακτήσαμε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Έχουμε σπουδαία ομάδα. Είμαστε έτοιμοι για την πρόκληση. Μπορούμε να επαναλάβουμε αυτή την επιτυχία".

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ