EUROLEAGUE

Τεόντοσιτς: "Ευχαρίστηση μου κάθε φορά που επιστρέφω στον Πειραιά"

Τεόντοσιτς: "Ευχαρίστηση μου κάθε φορά που επιστρέφω στον Πειραιά"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μίλος Τεόντοσιτς εξέφρασε την χαρά του που επιστρέφει στον Πειραιά για ένα ματς με τον Ολυμπιακό, ενώ ο Δημήτρης Ιτούδης ανέφερε τις αλλαγές στο παιχνίδι των "ερυθρολεύκων" φέτος.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ την Πέμπτη (3/11, 21:00) και οι Δημήτρης Ιτούδης και Μίλος Τεόντοσιτς μίλησαν ενόψει της αναμέτρησης. Ο Σέρβος γκαρντ σχολίασε πως είναι ευχαρίστηση του κάθε φορά που επιστρέφει στον Πειραιά, ενώ ο Έλληνας προπονητής ανέφερε τις αλλαγές στον τρόπο που αγωνίζονται οι Πειραιώτες.

Ο Μίλος Τεόντοσιτς, ο MVP για τον μήνα Οκτώβρη στην EuroLeague, σχολίασε τα εξής: "Κάθε φορά, είναι ευχαρίστηση μου να επιστρέφω στον Πειραιά για ένα παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Παράλληλα, αισθάνεσαι και μία μεγάλη ευθύνη, γιατί πρόκειται πάντα για ένα σημαντικό ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες. Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού κάνουν την ομάδα τους να αποδίδει στο μέγιστο, στο υψηλότερο επίπεδο. Σε οδηγούν στην νίκη. Ο Ολυμπιακός διαθέτει μία αθλητική ομάδα, τρέχουν αρκετά και κυριαρχούν στα ριμπάουντ. Πρέπει, λοιπόν, να παίξουμε αρκετά καλή άμυνα για να νικήσουμε".

Ιτούδης: "Ο Ολυμπιακός έχει αλλάξει δραστικά σε επίθεση και άμυνα"

Ο προπονητής των πρωταθλητών Ευρώπης, Δημήτρης Ιτούδης, δήλωσε: "Ο Ολυμπιακός είναι μία καλή ομάδα, με ξεκάθαρες ιδέες στο παιχνίδι του. Έχουμε αλλάξει δραστικά φέτος σε επίθεση και άμυνα. Η επίθεση τους βασίζεται στο γρήγορο τρανζίσιον παιχνίδι, αλλά και στα επιθετικά ριμπάουντ. Παίζουν αρκετά σκληρά. Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Θα είμαστε ανταγωνιστικοί και θα παλέψουμε".

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ