EUROLEAGUE

Τεόντοσιτς: "Είμαι λυπημένος, αλλά είμαι και περήφανος"

EUROLEAGUE / FINAL-4 2017 / ÏÓÖÐ - ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ / OLYMPIAKOS - CSKA MOSCOW (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
EUROLEAGUE / FINAL-4 2017 / ÏÓÖÐ - ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ / OLYMPIAKOS - CSKA MOSCOW (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Μίλος Τεόντοσιτς και Κάιλ Χάινς δεν είχαν όρεξη για πολλά λόγια μετά τον αποκλεισμό της ΤΣΣΚΑ Μόσχας από τον Ολυμπιακό, μα δήλωσαν και οι δυο περήφανοι για την ομάδα τους.

Περήφανος για την προσπάθεια της ομάδας του στη διάρκεια της σεζόν δήλωσε ο Μίλος Τεόντοσιτς , που δεν μπορούσε να εξηγήσει γιατί η ΤΣΣΚΑ Μόσχας βρέθηκε για άλλη μια φορά στο καναβάτσο από "γροθιές" του Ολυμπιακού. Ο Κάιλ Χάινς, από την άλλη, στάθηκε στις δεύτερες ευκαιρίες που είχαν οι Πειραιώτες στο φινάλε της αναμέτρησης.

" Νομίζω πως παίξαμε καλά στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Σε κάποια σημεία, ήμασταν εξαιρετικοί. Δεν ξέρω τι να πω για τη νέα ήττα από τον Ολυμπιακό. Παλέψαμε για 40 λεπτά, δεν χάσαμε από ομάδα τρίτης κατηγορίας. Χάσαμε από τον Ολυμπιακό, μία σοβαρή ομάδα. Οκ, είναι η τέταρτη φορά που μας νικούν σε Final Four αλλά είναι καλή ομάδα" υποστήριξε ο Σέρβος πλέι μέικερ της Πρωταθλήτριας Ευρώπης και συνέχισε λέγοντας πως: " Δεν τα παράτησαν, κατάφεραν να επιστρέψουν. Ποτέ δεν τα παρατούν. Πρέπει να τους συγχαρούμε. Φυσικά είμαστε λυπημένοι, αλλά είμαι περήφανος για όλη τη χρονιά της ομάδας μου και γι' αυτό το παιχνίδι. Ίσως να μην ήμασταν τυχεροί, αλλά ίσως πια να μην είναι θέμα τύχης. Ισως να έρχεται από... πάνω, δεν είμαι σίγουρος".

Ο Κάιλ Χάινς, από την πλευρά του, στάθηκε στα επιθετικά ριμπάουντ που όντως έκαναν τη διαφορά και έγειραν την πλάστιγγα υπέρ του Ολυμπιακού: " Πονάει όταν δουλεύεις τόσο σκληρά για κάτι που τελικά καταλαβαίνεις πως δεν θα επιτευχθεί. Είχαμε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, αλλά είχαν καλύτερες φάσεις από εμάς στο τέλος. Κατάφεραν να βρουν δεύτερες ευκαιρίες και να βάλουν μεγάλα σουτ".

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ