EUROLEAGUE

Τεόντοσιτς: "Δεν θα μείνω στην ΤΣΣΚΑ, σκέφτομαι την Αμερική"

Τεόντοσιτς: "Δεν θα μείνω στην ΤΣΣΚΑ, σκέφτομαι την Αμερική"

Ο Μίλος Τεόντοσιτς αποκάλυψε πως δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, τονίζοντας πως σκέφτεται να παίξει στην Αμερική και στο ΝΒΑ. "Δεν ξέρω σε ποια ομάδα, θα σας ενημερώσω", σχολίασε.

Ο κύκλος του Μίλος Τεόντοσιτς στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όπως όλα δείχνουν, έκλεισε. Ύστερα από έξι χρόνια εκεί, συμμετέχοντας σε ισάριθμα Final Four, κατακτώντας το τρόπαιο το 2016, ο Σέρβος γκαρντ, στα 30 του χρόνια είναι έτοιμος να κάνει το μεγάλο βήμα στο ΝΒΑ.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του, στο περιθώριο του προσωπικού του camp, με την ονομασία "Teo 4", o Mίλος Τεόντοσιτς αποκάλυψε πως δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, τονίζοντας πως σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο ΝΒΑ.

Συγκεκριμένα, ο Μίλος Τεόντοσιτς σχολίασε τα εξής: "Είναι σχεδόν βέβαιο πως δεν θα συνεχίσω την καριέρα μου στην ΤΣΣΚΑ. Δεν μπορώ να σας δώσω κάποια παραπάνω πληροφορία. Θέλω να πάω στην Αμερική να παίξω μπάσκετ, αλλά για παραπάνω πληροφορίες για το θέμα θα σας ενημερώσω στο μέλλον. Δεν σκέφτομαι για πόσα χρόνια ακόμη θα παίζω μπάσκετ. Ίσως για 7-8 χρόνια ακόμη".

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ