EUROLEAGUE

Τεόντοσιτς: "Δεν θα με δουν σαν αδελφό τους!"

Τεόντοσιτς: "Δεν θα με δουν σαν αδελφό τους!"

Ρώτησαν τον Μίλος Τεόντοσιτς για την ατμόσφαιρα που περιμένει να του επιφυλάξουν οι συμπατριώτες του στο Βελιγράδι, για τον αγώνα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με τον Ερυθρό Αστέρα. Ο Σέρβος γκαρντ ήταν... ειλικρινής.

Ο Μίλος Τεόντοσιτς ποτέ δεν έκρυψε τα συναισθήματά του για τον Ερυθρό Αστέρα. Σε παλαιότερη συνέντευξή του, μάλιστα, παραδέχτηκε ότι θέλει να αγωνιστεί στη Zvezda πριν αποσυρθεί από την ενεργό δράση!

Παρεμπιπτόντως, ο Σέρβος γκαρντ δεν φόρεσε ποτέ τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα. Αγωνίστηκε στις Ζελέζνικ (2004-'07) και Μπόρατς Τσάτσακ (2005-'06) πριν μεταβεί στον Ολυμπιακό κι εν συνεχεία, στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας ωστόσο δηλώνει οπαδός των "ερυθρόλευκων" του Βελιγραδίου.

Τεόντοσιτς: "Δεν θα με δουν σαν αδελφό τους!"

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας διεκδικεί την επιστροφή της στο Φάιναλ Φορ του Βερολίνου κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα και ο Μίλος Τεόντοσιτς μίλησε στη σέρβικη εφημερίδα Blic για τη σειρά των προημιτελικών. Συγκεκριμένα, ρώτησαν τον Σέρβο για την υποδοχή που περιμένει να του επιφυλάξουν οι οπαδοί του Αστέρα στην Kombank Arena. Τι είχε να πει επί του θέματος;

"Δεν ξέρω τι θα αντιμετωπίσω στο Βελιγράδι. Θα ήμουν ανόητος αν έκανα την οποιαδήποτε πρόβλεψη. Είμαι επαγγελματίας, είμαι παίκτης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και θα αντιμετωπίσω μια ομάδα που την υποστηρίζουν εκατομμύρια οπαδοί στη Σερβία! Σίγουρα δεν θα με δουν σαν αδελφό τους την ώρα των αγώνων... Σε κάθε περίπτωση, κρατώ τα συναισθήματά μου εκτός αγώνων. Στο γήπεδο θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα μου να κερδίσει".

Ο πρώτος προημιτελικός των δυο ομάδων είναι προγραμματισμένος για αύριο (12/4, 20:00) στην Megasport Arena της Μόσχας.

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ