EUROLEAGUE

Τεόντοσιτς: "Δεν έχω δει ακόμη το τελευταίο σουτ"

EUROLEAGUE / FINAL-4 2017 / ÏÓÖÐ - ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ / OLYMPIAKOS - CSKA MOSCOW (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
EUROLEAGUE / FINAL-4 2017 / ÏÓÖÐ - ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ / OLYMPIAKOS - CSKA MOSCOW (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Καταπονημένος και απογοητευμένος από την ήττα από τον Ολυμπιακό παρουσιάστηκε ο Μίλος Τεόντοσιτς στην προπόνηση του Σαββάτου (20/5). Ποια η βασική διαφορά που εντόπισε σχέση με την ήττα στην Μαδρίτη, πριν από δύο χρόνια.

Εν αντιθέσει με ό,τι έγινε το 2015 στη Μαδρίτη, αυτή τη φορά ο Μίλος Τεόντοσιτς ήταν "εκεί" για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό. Παρά τον τραυματισμό που τον κράτησε εκτός δράσης για περίπου είκοσι ημέρες μέχρι το Final Four, μπήκε στο παρκέ κι έκανε τη διαφορά για τη ρωσική ομάδα.

Ήταν ο παίκτης που σκόραρε και έδωσε το +7 στην ανάπαυλα, ήταν αυτός που ισοφάρισε το παιχνίδι με 1'05'' για το τέλος του αγώνα. Στο φινάλε όμως, ήταν πάλι ο μοιραίος για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας , αφού αστόχησε στο σουτ που θα άλλαζε τις ισορροπίες στα 8''. Μία μέρα μετά, κι ακόμη δεν έχει δει σε video τη φάση που έκρινε επί της ουσίας τον ημιτελικό. Το παραδέχθηκε μιλώντας στους δημοσιογράφους πριν από τη σημερινή (20/5) προπόνηση της "ρωσικής αρκούδα", εξηγώντας πως " δεν κοιμήθηκα πολύ χθες το βράδυ, όπως μπορείς να φανταστείς. Δεν είδα καν το video με το τελευταίο σουτ που έκανα. Πήρα μια απόφαση, όπως κάνω σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, κι έχασα το σουτ. Νιώθω άσχημα, αλλά έτσι λειτουργεί το πράγμα".

Το έχει η μοίρα του ενδεχομένως, να χαλάει στο φινάλε την εντυπωσιακή -κατά τα άλλα- εικόνα του. Πριν από δύο χρόνια, είχε 8 πόντους με 1/4 δίποντα, 1/5 τρίποντα και 3/3 βολές. Χθες (19/5) ήταν πραγματικός ηγέτης, με 23 πόντους (με 2/3 δίπ., 4/8 τρίπ., 7/9 βολ.). Παρότι (θα ξαναπούμε ότι) προερχόταν από τραυματισμό και πολυήμερη απουσία. Θέλησε μάλιστα να αποποιηθεί κάθε προσπάθεια ελαφρυντικού και δικαιολογίας για την εικόνα του, τονίζοντας πως " από την στιγμή που μπαίνω στο γήπεδο, είμαι εκεί. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Χάνουμε ή κερδίζουμε ως ομάδα. Ο τραυματισμός μου δεν επηρέασε το αποτέλεσμα".

Κι όταν ρωτήθηκε η άποψή για τον Βασίλη Σπανούλη, υποστήριξε πως "τον αγαπώ", πριν σταθεί στις βασικές διαφορές της επιρροής του στο παιχνίδια σε σχέση με τον προ διετίας ημιτελικό του Final Four: " Αυτή τη φορά όμως δεν μας νίκησε μόνος του. Το 2015 στη Μαδρίτη απλά πήρε την μπάλα στα χέρια του και οδήγησε τον Ολυμπιακό στη νίκη, αυτή τη φορά όλη η ομάδα του Ολυμπιακού μάς νίκησε".

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ