EUROLEAGUE

Τεόντοσιτς: "Δεν είμαι καλύτερος από Διαμαντίδη - Παπαλουκά"

Τεόντοσιτς: "Δεν είμαι καλύτερος από Διαμαντίδη - Παπαλουκά"

Ο Μίλος Τεόντοσιτς μίλησε στην ιστοσελίδα της EuroLeague με αφορμή την ανάδειξή του σε MVP του Οκτωβρίου, αποθεώνοντας τους Δημήτρη Διαμαντίδη και Θοδωρή Παπαλουκά.

Το πρώτο βραβείο του MVP της σεζόν κατέληξε στον Μίλος Τεόντοσιτς , ο οποίος οδήγησε εκ του ασφαλούς την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο 4/4 στην EuroLeague.

Ο πλεϊμέικερ της "ομάδας του στρατού" πήρε τον πρώτο προσωπικό τίτλο της χρονιάς, παραδεχόμενος πως " η αλήθεια είναι πως δεν θυμάμαι ποια ήταν η τελευταία φορά που βγήκα MVP. Ίσως όταν ακόμη έπαιζα στον Ολυμπιακό; Έτσι νομίζω. Το βραβείο του MVP είναι κάτι πολύ όμορφο, αλλά παράλληλα δίνει κίνητρο για να συνεχίσεις να δουλέψεις πολύ σκληρά προκειμένου να είσαι στο υψηλότερο επίπεδο, για να δείξεις ότι το αξίζεις".

Σε ερώτηση για το αν νιώθει πως είναι ο καλύτερος πασέρ στην Ευρώπη; Εξήγησε πως " είναι πολύ ωραίο να ακούς ότι στον κόσμο αρέσει αυτό που κάνω στο παρκέ, αλλά δεν θεωρώ ότι είμαι ο καλύτερος πασέρ στον κόσμο. Μόνο στην Ευρώπη είχαμε, τον Θοδωρή Παπαλουκά, τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και τον Δημήτρη Διαμαντίδη, που ήταν επίσης εξαιρετικοί πασέρ. Είναι δύσκολο να πεις ποιος ήταν ο καλύτερος. Φυσικά υπάρχει κι ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ, που είναι της δικής μου γενιάς", για να προσθέσει εν συνεχεία:

" Το να είσαι ο Πρωταθλητής Ευρώπης σε βοηθάει ψυχολογικά, αλλά ταυτόχρονα προσθέτει έξτρα πίεση και άγχος. Πρέπει να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας για να διατηρήσουμε τα σκήπτρα. Θα είναι πολύ ενδιαφέρον να δεις πως θα κυλήσει η σεζόν".

Τέλος, σχολίασε πως " την ώρα που κατακτήσαμε το τρόπαιο, ουδείς μπορούσε να συνειδητοποιήσει το μέγεθος του κατορθώματός μας, να αντιληφθεί πόσο μεγάλο ήταν το συναίσθημα. Μερικές μέρες μετά τον τελικό της EuroLeague συνειδητοποιείς πως είσαι Πρωταθλητής Ευρώπης και καταλαβαίνεις πως πέτυχες κάτι που όλοι ονειρεύονται. Ήμουν πραγματικά περήφανος για την ομάδα, όχι μόνο για τον τελικό. Κάναμε τρομερή δουλειά όλη τη σεζόν".

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ