EUROLEAGUE

Τέλος ο Όγκαστιν από την ΤΣΣΚΑ

Τέλος ο Όγκαστιν από την ΤΣΣΚΑ

Σε αναζήτηση ομάδας βρίσκεται πλέον ο Τζέιμς Όγκαστιν, αφού η ΤΣΣΚΑ αποφάσισε να μην ενεργοποιήσει την option που είχε στο συμβόλαιό του, αφήνοντάς τον ελεύθερο.

Βραχύβια ήταν τελικά η παρουσία του Τζέιμς Όγκαστιν στο ρόστερ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Όπως έγινε γνωστό, η "ομάδα του στρατού" αποφάσισε να μην ενεργοποιήσει την option που είχε στο συμβόλαιό του και να τον αφήσει ελεύθερο.

Ο Όγκαστιν είχε έρθει ως λύση ανάγκης στην ΤΣΣΚΑ λίγο πριν την έναρξη της περσινής σεζόν λόγω του τραυματισμού του Τζόελ Φρίλαντ, προκειμένου να έχει η ρωσική ομάδα έναν δεύτερο σέντερ πίσω από τον Κάιλ Χάινς, υπογράφοντας συμβόλαιο 1+1 χρόνων. Σε γενικές γραμμές είχε θετική παρουσία, ωστόσο δεν πρόσφερε ποτέ το λεγόμενο κάτι παραπάνω στην ομάδα του, που θα ψάξει για κάτι καλύτερο στην ελεύθερη αγορά.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Όγκαστιν είχε 6.7 πόντους και 4.4 ριμπάουντ μέσο όρο σε 15.3 λεπτά συμμετοχής στην VTB League και 6 πόντους και 4.5 ριμπάουντ μέσο όρο σε 15.9 λεπτά συμμετοχής στην Turkish Airlines EuroLeague.

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ