EUROLEAGUE

Χάνει τον Τεόντοσιτς μέχρι το 2017 η ΤΣΣΚΑ Μόσχας!

Χάνει τον Τεόντοσιτς μέχρι το 2017 η ΤΣΣΚΑ Μόσχας!

Ο Μίλος Τεόντοσιτς αντιμετωπίζει πρόβλημα κόπωσης, αλλά και τραυματισμούς και οι γιατροί τόνισαν πως δεν θα πρέπει να αγωνιστεί ξανά για το 2016 καθώς χρειάζεται επειγόντως ξεκούραση.

Ο οργανισμός του Μίλος Τεόντοσιτς κλάταρε! Ο Σέρβος γκαρντ, ο οποίος βρίσκεται σε δαιμονιώδη κατάσταση φέτος, αντιμετωπίζει πρόβλημα κόπωσης και σε συνδυασμό με παλαιότερους μικροτραυματισμούς που έχει, οι γιατροί της ΤΣΣΚΑ τόνισαν πως ο παίκτης επιβάλλεται να ξεκουραστεί άμεσα για περίπου τρεις με τέσσερις εβδομάδες, μένοντας εκτός από τις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ρωσικής ομάδας.

Τέλος, λοιπόν, το 2016 για τον Μίλος Τεόντοσιτς, ο οποίος θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για το υπόλοιπο του Δεκέμβρη και θα επιστρέψει τον Γενάρη του 2017, ενώ υπενθυμίζεται πως η ΤΣΣΚΑ αγωνίζεται το τελευταίο διάστημα χωρίς τον τραυματία Νάντο Ντε Κολό.

Ο Σέρβος γκαρντ, ο οποίος είναι ο πρώτος πασέρ της EuroLeague (8.2 ασίστ), τέταρτος στο Rating (19.6) και τέταρτος στο σκορ (18.7), θα απουσιάσει από τα επόμενα πέντε παιχνίδια της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, τα οποία είναι τα εξής: με Αρμάνι στο Μιλάνο, με Μπαρτσελόνα στην Μόσχα, με Μακάμπι στο Τελ Αβίβ, με Φενέρμπαχτσε στην Μόσχα και με Ερυθρό Αστέρα στην Σερβία.

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ