EUROLEAGUE

Στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Χίγκινς

Στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Χίγκινς

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ανακοίνωσε την απόκτηση του Κόρι Χίγκινς, ο οποίος υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ενθουσιασμένος δήλωσε ο Αμερικανός φόργουορντ, που φέτος αγωνίστηκε στην Γκαζιάντεπ.

Υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Ιτούδη θα αγωνίζεται τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Κόρι Χίγκινς, που φέτος φόρεσε τη φανέλα της Γκαζιάντεπ. Ο Αμερικανός φόργουορντ πρωταγωνίστησε στο τουρκικό πρωτάθλημα μετρώντας 16 πόντους, 3.4 ριμπάουντ, 2.5 ασίστ και 1.1 κλεψίματα κατά μέσο όρο. Επιδόσεις που "ανάγκασαν" την ΤΣΣΚΑ Μόσχας να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Το συμβόλαιο που υπέγραψε αφορά μονοετή συνεργασία, με την "ομάδα του στρατού" να διατηρεί το δικαίωμα μονομερούς ανανέωσης του το επόμενο καλοκαίρι.

" Είναι μεγάλη τιμή που θα μπορέσω να αγωνιστώ στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ανυπομονώ για την ευκαιρία", ανέφερε ο Κόρι Χίγκινς στην ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Ρώσοι, με τον Δημήτρη Ιτούδη να προσθέτει: " Η περίπτωση του Κόρι μας απασχολούσε από πέρσι, όταν φορούσε τη φανέλα της Τρίουμφ. Έπαιξε σημαντικό ρόλο στη λειτουργία της ομάδας του φέτος και γι αυτό εξελίχθηκε αγωνιστικά. Είναι σπουδαίος αθλητής και θα μπορέσει να μας βοηθήσει τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά".

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ