EUROLEAGUE

Στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Όγκουστιν

Στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Όγκουστιν

Από τη Χίμκι στην ΤΣΣΚΑ. Ο Τζέιμς Όγκουστιν θα παραμείνει κάτοικος Μόσχας για μία ακόμη διετία, αλλάζοντας όμως φανέλα. Όπως ανακοίνωσε η "ομάδα του στρατού", ο 32χρονος φόργουορντ/σέντερ είναι το νέο της μεταγραφικό απόκτημα.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας συνεχίζει να ενισχύεται στο μεταγραφικό παζάρι, αποκτώντας μία λύση πρώτης γραμμής κάτω από το καλάθι. Οι Πρωταθλητές Ευρώπης ανακοίνωσαν την απόκτηση του Τζέιμς Όγκουστιν ( είδηση που είχε... αποκαλύψει ο Δημήτρης Ιτούδης στο Διεθνές Σεμινάριο του ΣΕΠΚ στη Θεσσαλονίκη πριν από μερικές ημέρες ), ο οποίος την τελευταία τετραετία φορούσε τη φανέλα της Χίμκι, με την οποία κατέκτησε το Eurocup πέρσι (2015).

Η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας του Δημήτρη Ιτούδη κάνει λόγο για διετή συμφωνία των δύο πλευρών, με τον 32χρονο φόργουορντ/σέντερ να δηλώνει πως " είμαι πολύ χαρούμενος που εντάχθηκα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Είναι ένα μεγάλο βήμα για την καριέρα μου, το να παίζεις σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο με τόσο σπουδαίους συμπαίκτες και προπονητές. Είμαι ενθουσιασμένος για τη νέα αρχή που θα κάνω και εύχομαι να έχουμε μία ακόμη εξαιρετική σεζόν".

Από την πλευρά του, ο προπονητής των Πρωταθλητών Ευρώπης σχολίασε πως " είναι ένας παίκτης που γνωρίζουμε καλά αφού τον αντιμετωπίσαμε τα τελευταία χρόνια με τη φανέλα της Χίμκι. Τον ξέρω πολλά χρόνια τώρα, από την εποχή που αγωνιζόταν στη Βαλένθια και άλλες ευρωπαϊκές ομάδες. Είναι ένας αθλητικός ψηλός που μπορεί να φέρει δύναμη, ταχύτητα και επιθετικότητα στην ομάδα μας. Έχει καλά χέρια και είναι καλός στο να τελειώνει φάσεις κοντά στο καλάθι, αλλά κι από την περιφέρεια, έχει καλή αντίληψη του γηπέδου και είναι καλός πασέρ. Ανυπομονώ για την ένταξή του στην ομάδα".

Ο Τζέιμς Όγκουστιν είχε 7.6 πόντους, 5.3 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ κατά μέσο όρο στην Euroleauge με τα χρώματα της Βαλένθια (2010-'11) και της Χίμκι (2012-'13 και 2015-'16).

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ