EUROLEAGUE

Στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Δημήτρης Κατσίβελης

Στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Δημήτρης Κατσίβελης

Με... ελληνική βοήθεια ξεκινά την Τετάρτη η προετοιμασία της ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τη σεζόν 2017-18, καθώς ο Δημήτρης Κατσίβελης που παραμένει free agent θα συμμετάσχει στις προπονήσεις της ομάδας του Δημήτρη Ιτούδη.

Λίγες εβδομάδες πριν γιορτάσει τα 26α γενέθλιά του, ο Δημήτρης Κατσίβελης συνεχίζει να ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Παραμένει free agent μετά από μια καλή σεζόν με την Αστανά του Καζακστάν, αλλά δεν το βάζει κάτω. Θα ακολουθήσει μάλιστα την προετοιμασία της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία θα ξεκινήσει μεθαύριο Τετάρτη (23/8) με τις καθιερωμένες ιατρικές και αιματολογικές εξετάσεις εν όψει της σεζόν 2017-18.

Ο Δημήτρης Ιτούδης έδωσε στον Έλληνα γκαρντ την ευκαιρία να βρει ρυθμό, να κρατηθεί "ζεστός" σε ένα πολύ ανταγωνιστικό περιβάλλον, αλλά και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας βρήκε στο πρόσωπο του Κατσίβελη έναν έμπειρο παίκτη που θα δώσει λύσεις στο διάστημα που θα απουσιάζουν οι διεθνείς του συλλόγου. Στον Ολυμπιακό από το 2010 μέχρι το 2015, ο Μακεδόνας άσος είχε καλές και κακές περιόδους, πριν συνεχίζει για μία χρονιά στην ΑΕΚ και παίξει πέρυσι στην Αστανά υπό τις οδηγίες του Ηλία Παπαθεοδώρου. Ήταν μάλιστα αντίπαλος της ΤΣΣΚΑ στην VTB League και μένει να δούμε ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του.

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ