EUROLEAGUE

Στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας για δυο χρόνια ο Οθέλο Χάντερ

Στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας για δυο χρόνια ο Οθέλο Χάντερ

Παίκτης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τα επόμενα δυο χρόνια έγινε ο Οθέλο Χάντερ, όπως ανακοίνωσε ο ατζέντης του στο Twitter.

Από το Ohio State στους Atlanta Hawks, από εκεί στον Ηλυσιακό, τη Σάσαρι, την Κίνα, την Ουκρανία, τη Βαγιαδολίδ, τη Σιένα, τον Ολυμπιακό, τη Ρεάλ και από τη Μαδρίτη στη Μόσχα. Η καριέρα του Οθέλο Χάντερ είχε αρκετά σκαμπανεβάσματα, όμως στα 31 του ο Αμερικανός συνεχίζει στο υψηλότερο επίπεδο, καθώς όπως ανακοίνωσε ο ατζέντης του (ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς) στο Twitter, αποχαιρέτησε την Ισπανία για να υπογράψει διετές συμβόλαιο με την ΤΣΣΚΑ.

Μετά από μόλις μία σεζόν στη Μαδρίτη, ο Χάντερ αποχώρησε από τη Ρεάλ καθώς η front-line της ομάδας του Λάσο γέμισε ακόμη περισσότερο φέτος το καλοκαίρι (Ράντολφ, Ματσιούλις, Τόμπκινς, Αγιόν, Λίμα, ενώ βρίσκεται μια ανάσα από την ανακοίνωση της συμφωνίας της με τον Όγκνιεν Κούζμιτς). Σε 35 αγώνες της EuroLeague ο Χάντερ είχε 7.6 πόντους με 65.5% στα δίποντα και 68.3% στις βολές, ενώ μάζευε 4.5 ριμπάουντ ανά 16.4 λεπτά συμμετοχής.

Ο Δημήτρης Ιτούδης εκμεταλλεύθηκε την υπερφόρτωση στη ρακέτα των Μαδριλένων και "τσίμπησε" τον Χάντερ, που θα πάρει τη θέση του αναπληρωματικού σέντερ πίσω από τον Κάιλ Χάινς.

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ