EUROLEAGUE

Στην ΤΣΣΚΑ γιόρτασαν το Halloween

Στην ΤΣΣΚΑ γιόρτασαν το Halloween

Στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας γιόρτασαν το φετινό Halloween, με τους Ντε Κολό, Ροντρίγκεθ, Κλάιμπερν και Χάινς, να μεταμφιέζονται και να απολαμβάνουν το γεγονός. Δείτε την φωτογραφία.

To Halloween γιορτάζεται πάντα την νύχτα της 31ης Οκτωβρίου, κατά την οποία τα μικρά παιδιά μεταμφιέζονται, κατά κανόνα σε κάτι "τρομαχτικό" και επισκέπτονται σπίτια μαζεύοντας πολλά γλυκά, ενέργεια γνωστή ως "trick or treat" («φάρσα ή κέρασμα»).

Η γιορτή αυτή συγχέεται με τις Ελληνικές Απόκριες, όμως διαφοροποιείται κατά πολύ από αυτές καθώς το Halloween έχει περισσότερο μυστικιστική χροιά. Αποτελεί εξέλιξη της αρχαίας Κελτικής γιορτή Samhain, του θεού του κάτω κόσμου. Στη σημερινή της μορφή η γιορτή δεν ασχολείται πια με τα φαντάσματα και τα κακά πνεύματα, αλλά περισσότερο με διασκέδαση, γιορταστικές μεταμφιέσεις και γλυκίσματα.

Η γιορτή εορτάζεται σε αρκετές χώρες και στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας θέλησαν να το διασκεδάσουν. Μάλιστα, οι Σέρχιο Ροντρίγκεθ, Κάιλ Χάινς, Γουίλ Κλάιμπερν και Νάντο Ντε Κολό, μεταμφιέστηκαν και γιόρτασαν το Halloween. Η ρωσική ομάδα, μάλιστα, ανέβασε και σχετική φωτογραφία με τους αθλητές της.

Στην ΤΣΣΚΑ γιόρτασαν το Halloween

Happy Halloween А вы отмечаете Хэллоуин? #cskabasket

A post shared by CSKA Moscow (@cskabasket) on

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ