EUROLEAGUE

Ροντρίγκεθ: "Ήθελα να βοηθήσω την Ισπανία, αλλά..."

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - CSKA MOSCOW / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - CSKA MOSCOW / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ μίλησε για την πρώτη σεζόν στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, την απουσία του από την Ισπανία στο τρίτο "παράθυρο" και τη Μόσχα, που είναι πολύ πιο όμορφη απ ότι περίμενε.

Μετά από μια πολύ κουραστική σεζόν, την πρώτη του ως μέλος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ πήρε την απόφαση να ξεκουραστεί. Ο "Μούσιας" της ομάδας του Δημήτρη Ιτούδη δεν βρίσκεται μεταξύ των επιλογών του Σέρτζιο Σκαριόλο για το "παράθυρο" του καλοκαιριού, με τον ίδιο να εξηγεί σε συνέντευξή του πως αυτό οφείλεται στο γεγονός πως " ήθελα να βρίσκομαι, αλλά η αλήθεια είναι πως το timing δεν είναι το καλύτερο".

Κι αυτό έχει εξήγηση αφού " η σεζόν μου τελείωσε στις 10 Ιουνίου, δύο εβδομάδες μετά είναι η πρώτη συγκέντρωση της εθνικής ομάδας. Όταν τελείωσε η χρονιά, είχα κάποια θέματα λόγω της καταπόνησης. Νομίζω ότι το καλύτερο για μένα ήταν να ξεκουραστώ αυτή την στιγμή. Πέρσι, είχα περισσότερο ελεύθερο χρόνο για να προστατεύσω το σώμα μου και να είμαι έτοιμος για την εθνική, χωρίς να χάσω κάποια προπόνηση. Τώρα, το καλύτερο ήταν να κάνω αποκατάσταση στα μικροπροβλήματα που είχα μετά από μια τόσο μεγάλη σεζόν. Έτσι, θα είμαι σε θέση να βοηθήσω τον Σεπτέμβριο".

Αναφορικά με τα δεκάδες παιχνίδια που έπαιξε φέτος με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και το νέο καλεντάρι, όπως έχει αυτό δημιουργηθεί, σημείωσε: " Είναι περίπλοκο. Θα μπορούσε να βρεθεί μια λύση για το κοινό καλό. Πιστεύω ότι η FIBA και η EuroLeague θα πρέπει να σκεφτούν κάποια πράγματα. Θα πρέπει να μπουν κάποιες γραμμές και να προκύψει συμφωνία. Όλοι αγαπάμε το άθλημα, θέλουμε να παίζουμε με τις ομάδες και με τις χώρες μας. Αυτή η κατάσταση δεν βοηθάει κάποιον".

Φυσικά, ρωτήθηκε για τη φετινή εμπειρία στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, για να απαντήσει πως " ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία, συνάντησα μια νέα κατάσταση στην Ευρώπη. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι ένας πολύ απαιτητικός σύλλογος. Τα πήγα πολύ καλά, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Η οικογένειά μου προσαρμόστηκε πολύ γρήγορα στη ζωή εκεί. Αυτό που μπορώ να πω ότι με εξέπληξε είναι η ίδια η πόλη, είναι πολύ όμορφη, μπορείς να πας σε πολλά μέρη. Είναι πολύ πιο όμορφη απ ότι περίμενα. Το μόνο που με προβλημάτισε ήταν το κομμάτι της επικοινωνίας, γιατί εκεί είναι λίγοι αυτοί που μιλούν αγγλικά. Η καθημερινότητά μου όμως είναι όμορφη".

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ