EUROLEAGUE

Ραντ για… ένα μήνα στην ΤΣΣΚΑ

Ραντ για… ένα μήνα στην ΤΣΣΚΑ
CSKABASKET.COM

Την απόκτηση του Βίκτορ Ραντ ανακοίνωσε επίσημα η ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Δείτε τις λεπτομέρειες του deal και τι ανέφερε ο Δημήτρης Ιτούδης για τη μεταγραφή.

Με τους τραυματισμούς να έχουν πλήξει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας το τελευταίο διάστημα (βλ. Χάντερ & Χάινς) ο Δημήτρης Ιτούδης αποφάσισε να δυναμώσει το ρόστερ της ομάδας του κι έτσι απέκτησε τον Βικτορ Ραντ. Η συμφωνία έγινε επίσημα γνωστή το πρωί της Πέμπτης (15/02).

Ο Αμερικανός φόργουορντ (26 ετών, 2.02 μέτρα) υπέγραψε συμβόλαιο ενός μήνα με οψιόν μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Ο Ραντ στο παρελθόν έχει παίξει ξανά στη Ρωσία με τη φανέλα της Νίζνι, κατόπιν έπαιξε στη Μακάμπι Τελ Αβίβ (10.1 πόντοι, 4.3 ριμπάουντ στη EuroLeague), ενώ φέτος αγωνίστηκε στη Γκαζιαντέπ με μέσο όρο 11 πόντους και 7.4 ριμπάουντ στο τουρκικό πρωτάθλημα και 12.9 πόντους και 7.8 "σκουπίδια" στο Basketball Champions League.

" Αποφασίσαμε να υπογράψουμε τον Βίκτορ επειδή έχουμε προβλήματα τραυματισμών. Είναι έμπειρος παίκτης, έπαιξε στη Νίζνι, πήρε γεύση από τη EuroLeague με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Επιπλέον, ο Ραντ μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις. Ελπίζουμε να είναι σε θέση να μας βοηθήσει. Εμείς από τη μεριά μας θα κάνουμε ό,τι πρέπει να ενσωματωθεί στην ομάδα", ανέφερε ο Έλληνας head coach της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Photo Credits: cskabasket.com

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ