EUROLEAGUE

Πιστιόλης: "Ο Παναθηναϊκός μπορεί την ανατροπή"

Πιστιόλης: "Ο Παναθηναϊκός μπορεί την ανατροπή"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο ασίσταντ κόουτς της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ανδρέας Πιστιόλης, μίλησε στην εκπομπή "Πάμε αποδυτήρια" και τον Sport24 Radio 103.3 για τα playoffs της Euroleague και τις πιθανότητες της ομάδας του, αλλά και του Παναθηναϊκού για πρόκριση στο Final Four.

Ο Ανδρέας Πιστιόλης, συνεργάτης του Δημήτρη Ιτούδη στην ΤΣΣΚΑ μίλησε για την ρωσική ομάδα, τα πλέι οφ της Ευρωλίγκα, τους αγώνες του Παναθηναϊκού με την Λαμποράλ Κούτσα και το αν οι πράσινοι μπορούν να γυρίσουν το σε βάρος τους 2-0.

Για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκα και τους αγώνες της ΤΣΣΚΑ κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα: " Όταν μπαίνεις στα πλεϊ οφ, τίποτα δεν είναι εύκολο. Όλες οι ομάδες είναι σοβαρές. Έχουμε το θετικό άγχος, όχι αυτό που σε λυγίζει. Στο δικό μας ζευγάρι η ομάδα που δεν είχε να αποδείξει τίποτα ήταν ο Ερυθρός Αστέρας. Είμαστε αρκετά έμπειροι και το τεχνικό τιμ και οι παίκτες σχετικά με το πως λειτουργεί η Ευρωλίγκα. Ήμασταν ικανοποιημένοι που καταφέραμε και προκριθήκαμε μέσα από έναν δύσκολο όμιλο. Ξέρουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε και είμαστε έτοιμοι γι΄αυτό. Στο δεύτερο παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα δείξαμε ότι μπορούμε να προσαρμοστούμε στις απαιτήσεις κάθε αγώνα. Ότι υπάρχουν παίκτες στον πάγκο που μπορούν να βοηθήσουν ανά πάσα στιγμή".

Για την ψυχολογία της ΤΣΣΚΑ και αν φέτος θα διαχειριστεί καλύτερα την πίεση σε ενδεχόμενη πρόκριση στο φάιναλ φορ: " Δεν μας αρέσει να προτρέχουμε. Δεν έχουμε ακόμη περάσει στο φάιναλ φορ. Φέτος η ομάδα έχει χτιστεί με διαφορετική λογική σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Είχαμε δύο ατυχίες με Χριάπα και τον Φρίλαντ, που μας έχουν κρατήσει πίσω, αλλά πιστεύω πως φέτος δεν θα υπάρχει στο φάιναλ φορ ομάδα με την ψυχολογία του αουτσάιντερ. Θα είναι όλες οι ομάδες με την ίδια ψυχολογία, όπως εμείς. Είμαστε αισιόδοξοι ότι μπορούμε να διαχειριστούμε την πίεση ενός φαϊναλ φορ και να πετύχουμε τον στόχο μας".

Για Παναθηναϊκό, τους αγώνες με την Λαμποράλ Κούτσα και το αν μπορεί να ανατρέψει το σε βάρος του 2-0: " Ο πρώτος αγώνας με εξέπληξε αναφορικά με την διαφορά και την εικόνα του Παναθηναϊκού. Οι περισσότεροι κολλάνε στο όνομα της Λαμποράλ Κούτσα και νομίζουν ότι δεν είναι σαν την Μπαρτσελόνα και την ΤΣΣΚΑ. Η Λαμποράλ ήταν το φαβορί. Έχει πάρει πολύ δύσκολα αποτελέσματα, έχει δείξει σταθερότητα και έχει παίξει καλό μπάσκετ. Είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα και το έχει δείξει σε όλους τους αγώνες της. Το δεύτερο παιχνίδι ήμουν σίγουρος ότι θα το έπαιρνε ο Παναθηναϊκός. Πίστευα ότι οι παίκτες είχαν την προσωπικότητα να το κάνουν και μέχρι ενός σημείου το κατάφεραν. Έγιναν όμως κάποια κακά σουτ, δεν βγήκαν και κάποιες φάσεις και ο Παναθηναϊκός ήρθε σε αυτή τη δυσμενή θέση. Αν, πάντως, υπάρχει κάποια ομάδα που μπορεί να γυρίσει αυτό το 2-0 είναι ο Παναθηναϊκός στην έδρα του, με τον κόσμο του και μετά να πάει στην Βιτόρια και να διεκδικήσει την πρόκριση".

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ