EUROLEAGUE

Πήρε την VTB η ΤΣΣΚΑ Μόσχας με περίπατο επί της Χίμκι

Πήρε την VTB η ΤΣΣΚΑ Μόσχας με περίπατο επί της Χίμκι

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τελείωσε τη σεζόν 2016-2017 η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, καθώς διέλυσε την Χίμκι για να κατακτήσει την VTB League.

Στο πρώτο ματς δυσκολεύτηκε, αλλά νίκησε με +6. Στο δεύτερο επικράτησε άνετα με +20 και στο τρίτο "πάτησε" τη Χίμκι (95-72) για να κατακτήσει την VTB League και να κλείσει τη σεζόν 2016-2017 με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν έφτασε στην κορυφή της EuroLeague, όμως δεν το έβαλε κάτω και έκλεισε τη χρονιά με κυριαρχία απέναντι σε έναν αντίπαλο που ήθελε, μα δεν μπορούσε να την κοντράρει.

Ο Νάντο Ντε Κολό (20 πόντοι, 4 ριμπάουντ, 3 ασίστ σε 19 λεπτά), ο Κόρι Χίγκινς (18 πόντοι, 7/11 σουτ σε 25 λεπτά) και ο Άαρον Τζάκσον (14 πόντοι σε 18 λεπτά) έκαναν τρομερή δουλειά, με τον Μίλος Τεόντοσιτς να παίζει λίγο στο αποχαιρετιστήριο παιχνίδι της χρονιάς και να σκοράρει μόλις δυο πόντους με 2/3 βολές σε 14 λεπτά.

Αλεξέι Σβεντ (17 πόντοι αλλά με 7/19 προσπάθειες), Ερλ Ρόουλαντ (13 πόντοι και 7 ασίστ) και Ντμίτρι Σοκόλοφ (13 πόντοι, 7 ριμπάουντ) ήταν οι τρεις που σώθηκαν από το "ναυάγιο" της Χίμκι, η οποία πέτυχε τον στόχο της επιστροφής στη EuroLeague όταν προκρίθηκε απέναντι στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, πάλεψε στο πρώτο παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αλλά έχασε στο τέλος και δεν είχε άλλες δυνάμεις για να διεκδικήσει τον τίτλο.

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ