EUROLEAGUE

Οι εμπειρίες του Ιτούδη από το Παγκόσμιο Κύπελλο

Οι εμπειρίες του Ιτούδη από το Παγκόσμιο Κύπελλο
EUROKINISSI

Ο Δημήτρης Ιτούδης μίλησε για το Παγκόσμιο Κύπελλο που διεξάγεται στην Ρωσία, ενώ αναφέρθηκε και στις ποδοσφαιρικές ικανότητες των Μίλος Τεόντοσιτς, Νάντο Ντε Κολό και Σέρχιο Ροντρίγκεθ. (VIDEO)

Το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου μαγνητίζει τα βλέμματα και μόνο απαρατήρητο δεν περνάει από τον Δημήτρη Ιτούδη και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ο 48χρονος κόουτς, ο οποίος παρακολούθησε την αναμέτρηση της Πορτογαλίας με το Μαρόκο , μίλησε στην κάμερα του επίσημου καναλιού της ομάδας του στο Youtube για το Παγκόσμιο Κύπελλο και συνεχάρη τους διοργανωτές.

"Η Ρωσία διοργανώνει το Παγκόσμιο Κύπελλο στο υψηλότερο επίπεδο. Οι δημοσιογράφοι, οι προπονητές και οι αθλητές απολαμβάνουν υψηλές επιπέδου υπηρεσίες και είναι πολύ ευχαριστημένοι. Τα στάδια δημιουργούν όμορφα συναισθήματα στους φιλάθλους, η ατμόσφαιρα είναι υπέροχη και οι χώροι των γηπέδων είναι τέλειοι και καθαροί. Είναι στο καλύτερο επίπεδο. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές και φυσικά στην Ρωσία", είπε αρχικά ο Έλληνας κόουτς, ο οποίος εν συνεχεία πρόσθεσε:

"Είμαι φίλος του μπάσκετ. Η ζωή μου είναι το μπάσκετ. Το ποδόσφαιρο προσελκύει πολύ κόσμο. Χθες στο γήπεδο υπήρχαν σχεδόν 80.000 φίλαθλοι. Γενικότερα όλα τα γήπεδα γεμίζουν από φιλάθλους και υπάρχουν sold -out. Ο κόσμος κατανοεί καλύτερα τους κανονισμούς του ποδοσφαίρου. Το μπάσκετ είναι λίγο πιο περίπλοκο. Στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και γενικότερα στο ρωσικό μπάσκετ προσπαθούμε να προσεγγίσουμε περισσότερους φιλάθλους στα παιχνίδια μας και πιστεύω πως κάνουμε καλά βήματα προς αυτή την κατεύθυνση. Το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου είναι μία τεράστια διοργάνωση, με επίπεδο παρόμοιο με εκείνο των Ολυμπιακών Αγώνων. Μην ξεχνάμε πως στην Ρωσία θα ταξιδέψουν περισσότεροι από 2.000.000 τουρίστες για να παρακολουθήσουν την διοργάνωση. Το να είσαι μέρος αυτής της διοργάνωσης δεν είναι κάτι που το βιώνεις κάθε ημέρα. Είναι ωραίο να παρακολουθείς τους αγώνες".

Τέλος, ζητήθηκε από τον Δημήτρη Ιτούδη να αναφερθεί στις ποδοσφαιρικές ικανότητες των Μίλος Τεόντοσιτς, Νάντο Ντε Κολό και Σέρχι Ροντρίγκεθ: "Ο Τεόντοσιτς δεν είναι εδώ. Ο Ντε Κολό έχει ικανότητες σε όλα τα αθλήματα. Για τον Ροντρίγκεθ δεν ξέρω, αλλά ο Ντε Κολό έχει σίγουρα ταλέντο και ικανότητες. Μου είχε πει πως έπαιζε ποδόσφαιρο και μετά άρχισε το μπάσκετ".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ