EUROLEAGUE

Ο Βατούτιν απάντησε στο αν βλέπει εφιάλτες με τον Σπανούλη

Ο Βατούτιν απάντησε στο αν βλέπει εφιάλτες με τον Σπανούλη

Ο Εβγένι Βατούτιν ρωτήθηκε για το αν βλέπει εφιάλτες με τον Βασίλη Σπανούλη με τον πρόεδρο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας να δίνει την δική του ξεχωριστή απάντηση. Το σχόλιο του για το μέλλον του Μίλος Τεόντοσιτς.

Ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Εβγένι Βατούτιν, παραχώρησε συνέντευξη μιλώντας τόσο για το ερχόμενο Final Four, όσο και για το μέλλον του Μίλος Τεόντοσιτς, σχολιάζοντας πως δύσκολα θα μπορέσει να ανταγωνιστεί ομάδα από το ΝΒΑ, στο ενδεχόμενο που καταθέσει πρόταση στον Σέρβο γκαρντ. Παράλληλα, ρωτήθηκε για το αν βλέπει εφιάλτες με τον Βασίλη Σπανούλη, λόγω των σερί νικών του Ολυμπιακού επί του ρωσικού κλαμπ στα τελευταία Final Four, σχολιάζοντας με χιούμορ πως στα όνειρα του δεν προτιμά να βλέπει ανδρικές φιγούρες.

-Βλέπετε τον Βασίλη Σπανούλη στους εφιάλτες σας;

"Προτιμώ να μην βλέπω ανδρικές φιγούρες στα όνειρα μου", απάντησε χαμογελώντας, λέγοντας στην συνέχεια τα εξής: "Έχω τεράστιο σεβασμό για τον Βασίλη Σπανούλη. Έχουμε προσωπική σχέση, όπως έχω καλή προσωπική σχέση και με τους προέδρους της ομάδας, τους κυρίους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο".

-Είναι στην νοοτροπία σας να αγοράζετε σούπερ-σταρ παίκτες;

"Οι Ραμόνας Σισκάουσκας (Παναθηναϊκός) και Μίλος Τεόντοσιτς (Ολυμπιακός) είναι οι τελευταίοι παίκτες που έχουν αφήσει πρωτοκλασάτες ομάδες, που βρίσκονταν στο υψηλότερο επίπεδο, για να έρθουν στην ΤΣΣΚΑ. Ο Κάιλ Χάινς ήρθε στην ΤΣΣΚΑ σαν πρωταθλητής Ευρώπης για δύο σερί σεζόν, αλλά στον Ολυμπιακό δεν ήταν σούπερ-σταρ. Ήταν ρολίστας. Το να αγοράζεις σούπερ-σταρ παίκτες δεν σου εξασφαλίζει και την επιτυχία".

-Είστε έτοιμος να αντικαταστήσετε τον Μίλος Τεόντοσιτς που θα φύγει για το ΝΒΑ; Ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του;

"Δεν μπορώ να συζητήσω για τους υποψήφιους αντικαταστάτες, από την στιγμή που μιλάμε για έναν παίκτη που δεν έχει αποχωρήσει από την ομάδα, αλλά και για έναν παίκτη που μπορεί να υπογράψει συμβόλαιο ανανέωσης μαζί μας. Ο Μίλος είναι ένας μοναδικός και ξεχωριστός παίκτης. Όπως ξεχωριστός είναι ο Νάντο Ντε Κολό, ο Βίκτορ Χριάπα, αλλά και όλοι οι παίκτες μου. Όμως, αν ομάδα από το ΝΒΑ του καταθέσει προσφορά, τότε θα είναι αδύνατο για εμάς να την ανταγωνιστούμε".

-Υπάρχουν ανεπιβεβαίωτες φήμες πως ο Βασίλης Σπανούλης έφυγε από τον Παναθηναϊκό επειδή ήταν λιγότερο αμειβόμενος από τον Δημήτρη Διαμαντίδη. Ο Νάντο Ντε Κολό είναι ο MVP της περσινής σεζόν. Μπορεί ο Μίλος Τεόντοσιτς να αμειφθεί με περισσότερα χρήματα από τον Γάλλο γκαρντ; Θα δώσετε στον Μίλος ένα παρόμοιο συμβόλαιο ή συμβόλαιο με λιγότερα χρήματα;

"Είναι όντως ένας ενδιαφέρον μύθος αυτός για τον Βασίλη Σπανούλη και τον Δημήτρη Διαμαντίδη. Το έχω ακουστά, αλλά κανείς δεν το έχει επιβεβαιώσει. Οι μισθοί των παικτών της ΤΣΣΚΑ είναι εμπιστευτικοί. Αν οι παίκτες δεν δείχνουν τα συμβόλαια τους ο ένας στον άλλον, τότε δεν βλέπω τον λόγο να ζηλέψει ο ένας τον άλλον".

-Γιατί η ΤΣΣΚΑ δυσκολεύεται να γεμίσει το γήπεδο της;

"Είχαμε μέσο όρο 8.500 κόσμο στα παιχνίδια της EuroLeague και 3.000 στην VTB League φέτος. Το βασικό πρόβλημα για εμάς είναι το γεγονός πως το μπάσκετ δεν είναι ιδιαίτερα δημοφιλές σπορ στην Ρωσία. Κάνουμε πολλά για τους φιλάθλους μας. Εισιτήρια με καλύτερες τιμές, προσφορές για φαγητό και διασκέδαση. Δεν είμαστε όπως στην Σερβία, την Ελλάδα, την Τουρκία και το Ισραήλ, όπου οι φίλαθλοι έρχονται στο γήπεδο για να απολαύσουν το παιχνίδι στηρίζοντας την ομάδα τους. Η Μόσχα είναι μία τεράστια πόλη, με μεγάλες αποστάσεις και δεν είναι εύκολο για τους φιλάθλους μας να ταξιδέψουν για να έρθουν στο γήπεδο. Επίσης, η κυριαρχία και η δυναμική της ΤΣΣΚΑ, έχει ορισμένα αρνητικά για εμάς. Δεν έρχονται κάποιοι στο γήπεδο, γιατί θεωρούν πως θα νικήσουμε και χωρίς την στήριξη τους. Άκουσα πρόσφατα και μία απίθανη ατάκα από έναν φίλαθλο μας. "Αρχίστε να χάνετε και θα ερχόμαστε στα παιχνίδια".

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ