EUROLEAGUE

Ο Τεόντοσιτς ντύνεται γαμπρός και ετοιμάζεται για το Final Four

Ο Τεόντοσιτς ντύνεται γαμπρός και ετοιμάζεται για το Final Four

Ο Μίλος Τεόντοσιτς παραδέχτηκε πως θα παντρευτεί την γνωστή Σέρβα ηθοποιό, Ελισαβέτα Ορασάνιν και ανέφερε τους στόχους του ενόψει του Final Four.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Μίλος Τεόντοσιτς, ο Σέρβος γκαρντ επιβεβαίωσε πως φέτος θα παντρευτεί την γνωστή συμπατριώτισσα του ηθοποιό, Ελισαβέτα Ορασάνιν. Παράλληλα, αναφέρθηκε στο μέλλον του στο ΝΒΑ, ενώ μίλησε και για τους στόχους του ενόψει Final Four.

Για τους αντιπάλους της ΤΣΣΚΑ στο Final Four, αλλά και για την δυσκολία του τουρνουά: "Moυ αρέσει να νικάω, μου αρέσει να κατακτώ τρόπαια. Είμαι σε έναν σύλλογο που έχει υψηλό κίνητρο και πάντα υψηλούς στόχους. Θα πάμε στο Final Four έχοντας υψηλές προσδοκίες. Το τουρνουά θα είναι δύσκολο, καθώς υπάρχει ανταγωνισμός και ομάδες υψηλού επιπέδου. Θα είναι σκληρός ο ανταγωνισμός και για αυτόν τον λόγο δεν μπορώ να υποσχεθώ τίποτα".

Για το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο ΝΒΑ: "Βλέπω στα Media συνεχώς πως θα πάω στο ΝΒΑ, σε διάφορες ομάδες. Έχω ξεκαθαρίσει πως προτεραιότητα μου είναι η ΤΣΣΚΑ. Πρώτα θα μιλήσω μαζί τους. Έχω στο μυαλό του το ΝΒΑ, αλλά δεν θα πάω εκεί με το... ζόρι. Θα δούμε τον Ιούνη αν θα παραμείνω στην ΤΣΣΚΑ ή αν θα πάω στο ΝΒΑ. Θα αποφασίσω έχοντας μπασκετικό κριτήριο".

Για την τενοντίτιδα που τον ταλαιπώρησε: "H αλήθεια είναι πως ταλαιπωρήθηκα με τραυματισμούς φέτος, έχοντας προβλήματα στον αχίλλειο και στην φτέρνα μου. Όλα όμως διορθώθηκαν και είμαι καλά. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να είσαι υγιής και είμαι. Έχω μπροστά μου την πρόκληση της VTB League αλλά και το Final Four και είμαι έτοιμος".

Για το αν αληθεύει πως φέτος θα παντρευτεί την Σέρβα ηθοποιό, Ελισαβέτα Ορασάνιν, απάντησε πως: "Δεν μου αρέσει να μιλάω για τα προσωπικά μου και όλα αυτά τα χρόνια θέλω να κρατώ χαμηλούς τόνους. Είμαστε και οι δύο διάσημοι και θέλουμε να κρατάμε ήρεμη την προσωπική μας ζωή. Είναι πάντως αλήθεια. Φέτος θα παντρευτούμε την Ελισαβέτα. Είμαστε ευτυχισμένοι για το γεγονός. Οι λεπτομέρειες του γάμου είναι προσωπικά θέματα, για τα οποία δεν θα ήθελα να πω κάτι παραπάνω. Ας αρκεστούμε πως επιβεβαιώνω πως θα γίνει γάμος φέτος".

Ο Τεόντοσιτς ντύνεται γαμπρός και ετοιμάζεται για το Final Four

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ