EUROLEAGUE

Ο Ιτούδης ζήτησε συγγνώμη από τον Κλάιμπερν

EUROLEAGUE / FINAL-4 2017 / ÏÓÖÐ - ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ / OLYMPIAKOS - CSKA MOSCOW (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
EUROLEAGUE / FINAL-4 2017 / ÏÓÖÐ - ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ / OLYMPIAKOS - CSKA MOSCOW (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Ιτούδης απολογήθηκε δημόσια για τον χρόνο συμμετοχής του Ουίλ Κλάιμπερν στη νίκη επί της Αρμάνι Μιλάνο στην πρεμιέρα της EuroLeague.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας κατάφερε να επιστρέψει από το -14 και να πάρει τη νίκη απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο , με τον Ουίλ Κλάιμπερν να είναι μεταξύ των διακριθέντων. Ο νεοαποκτηθείς φόργουορντ είχε 15 πόντους και 12 ριμπάουντ στα 37'28'' που αγωνίστηκε, με τον Δημήτρη Ιτούδη να απολογείται δημοσίως για τον πολύ μεγάλο χρόνο συμμετοχής του παίκτη του.

" Δεν μιλάω ποτέ για έναν μόνο παίκτη, αλλά θα το κάνω απόψε γιατί ο Ουίλ (Κλάιμπερν) έπαιξε πολύ. Θέλω να του ζητήσω συγγνώμη γιατί αγωνίστηκε σχεδόν σε όλο το παιχνίδι. Ήταν ο "X-Factor" της ομάδας μας απόψε", δήλωσε αρχικά ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ο οποίος συνέχισε λέγοντας πως " προφανώς ξεκινήσαμε πολύ άσχημα το παιχνίδι, δεν είχαμε επιθετικότητα, οι αντίπαλοί μας δεν μας ένιωθαν. Για την ακρίβεια, τους αφήσαμε πολλές φορές ελεύθερους να πάνε μέχρι το καλάθι μας, δίχως να υπάρχει επαφή ή να χρησιμοποιήσουμε σωστά τα φάουλ".

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ