EUROLEAGUE

Ο Φρίλαντ θα επιστρέψει σε ένα με δύο μήνες στην αγωνιστική δράση

Ο Φρίλαντ θα επιστρέψει σε ένα με δύο μήνες στην αγωνιστική δράση

Ο Τζόελ Φρίλαντ ήταν ο μεγάλος άτυχος πέρσι στο ρόστερ της ΤΣΣΚΑ, καθώς οι συνεχείς τραυματισμοί του τον άφησαν εκτός αγωνιστικής δράσης στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν. Η επιστροφή του στην αγωνιστική δράση υπολογίζεται σε ένα με δύο μήνες.

O Tζόελ Φρίλαντ τραυματίστηκε στο ξεκίνημα της περασμένης σεζόν και με το που επέστρεψε, τον περασμένο Μάρτη, τραυματίστηκε στον δεξιό του ώμο, στην αναμέτρηση της ΤΣΣΚΑ κόντρα στην Μπάμπεργκ.

Οι άνθρωποι της ΤΣΣΚΑ Μόσχας προσπάθησαν να τον κάνουν καλά με αποθεραπεία, αλλά το πρόβλημα του δεν βελτιώθηκε, με αποτέλεσμα τον Μάη να κάνει επέμβαση, χάνοντας το υπόλοιπο της σεζόν και το Final Four του Βερολίνου.

Ο 29χρονος Άγγλος σέντερ βρίσκεται αυτή την περίοδο στην Αθήνα, συνεχίζοντας την αποθεραπεία του στον ώμο και με πρόσφατες δηλώσεις του γνωστοποίησε πως θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση σε περίπου ένα με δύο μήνες.

Ο Τζόελ Φρίλαντ είναι από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες στην Ευρώπη, καθώς αμείβεται ετησίως με 2.700.000 ευρώ από την ΤΣΣΚΑ και οι Μοσχοβίτες ποντάρουν πολλά στις δυνατότητες του ενόψει της νέας σεζόν.

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ