EUROLEAGUE

Ντε Κολό: "Μου είπε διάφορα ο Σπανούλης!"

Ντε Κολό: "Μου είπε διάφορα ο Σπανούλης!"

Ο Νάντο Ντε Κολό μίλησε για όσα συνέβησαν στον ημιτελικό του Final Four στη Μαδρίτη ενώ... αποκάλυψε λεπτομέρειες για το ματς-απ με τον Βασίλη Σπανούλη.

Η βράβευση του Νάντο Ντε Κολό ως MVP στην VTB United League ήταν, απλώς, η αφορμή. Ο Γάλλος γκαρντ μίλησε στη sport-express.ru για την αποτυχία της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο Final Four της Μαδρίτης και αναφέρθηκε στη "μονομαχία" του με τον Βασίλη Σπανούλη.

Ο Γάλλος γκαρντ ανέφερε χαρακτηριστικά: "Από το ξεκίνημα του αγώνα προσπάθησα να παίξω καλά κόντρα στον Σπανούλη. Για την ακρίβεια, προσπάθησα να τον περιορίσω επιθετικά. Μην ξεχνάτε πως είναι η καρδιά και το μυαλό του Ολυμπιακού. Για αρκετή ώρα δεν τα είχε καταφέρει. Παρ' όλα αυτά, ο Σπανούλης είναι ένας παίκτης που θα κάνει τα πάντα για τη νίκη. Θα παλέψει, θα σπρώξει, θα σου ψιθυρίσει πράγματα στο αυτί κι άλλα... δυσάρεστα, για να πάρει το πλεονέκτημα. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι σε αυτές τις περιπτώσεις. Συμβαίνει στο παιχνίδι, συμπεριλαμβανομένου και του ΝΒΑ".

Πρόσθεσε, δε, πως: "Ο Σπανούλης μου είπε διάφορα ώστε να με αποπροσανατολίσει από το παιχνίδι όμως δεν του απαντούσα. Ναι, όσα λέει σου προκαλούν διάφορα συναισθήματα όμως μπόρεσα να τα κοντρολάρω. Όσον αφορά τα όσα λέει στους διαιτητές, το θεωρώ φυσιολογικό. Στο Final Four όλοι παίζουν πολύ επιθετικά, επομένως οι διαιτητές δεν παίρνουν πολλές φορές τη σωστή απόφαση".

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ