EUROLEAGUE

Νίκη στην παράταση για ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Νίκη στην παράταση για ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας χρειάστηκε την παράταση για να κάμψει την αντίσταση της Άβτοντορ (104-103), με τον Μίλος Τεόντοσιτς να "αγγίζει" το τριπλ νταμπλ, αλλά να είναι απογοητευτικός πίσω από τη γραμμή των 6μ75. Δεν αγωνίστηκε ο Νάντο Ντε Κολό.

Η κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια και τα ταξίδια επηρέασε σε μεγάλο βαθμό την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία όμως κατάφερε να προσθέσει μία ακόμη νίκη στο ενεργητικό της. Οι Πρωταθλητές Ευρώπης δυσκολεύτηκαν πολύ απέναντι στην Άβτοντορ, αφού χρειάστηκαν την παράταση για να πάρουν τη νίκη (104-103) και να διευρύνουν το αήττητο σερί τους για φέτος.

Ποιος έκρινε το αποτέλεσμα; Ο Νικίτα Κουρμπάνοφ (13π., 8ριμπ.), ο οποίος ευστόχησε σε ζευγάρι βολών μετά από φάουλ που κέρδισε στα 3'' για το τέλος της παράτασης, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ στο Σαράτοφ. Αυτός που ξεχώρισε πάντως ήταν άλλος. Ο Μίλος Τεόντοσιτς ολοκλήρωσε τον αγώνα με 22 πόντους, 11 ριμπάουντ και 8 ασίστ, αλλά ήταν απογοητευτικός από την περιφέρεια, αφού είχε 1/15 τρίποντα. Η εν γένει παρουσία της "ρωσικής αρκούδας" πίσω από τη γραμμή των 6μ75 ήταν άλλωστε κάκιστη, αφού οι παίκτες του Δημήτρη Ιτούδη είχαν μόλις 18% στα περιφερειακά σουτ (6/34).

Στους διακριθέντες προσθέστε επίσης τους Κόρι Χίγκινς (15π.), Κάιλ Χάινς (11π., 12ριμπ.) και Ντμίτρι Κουλάγκιν (12π.), την ώρα που εκτός δωδεκάδας έμεινε ο Νάντο Ντε Κολό προκειμένου να ξεκουραστεί.

Για τους ηττημένους, πρώτος σκόρερ ήταν ο Νικ Μίνεραθ (21π., 9ριμπ.), με τους Τόμισλαβ Ζούμπσιτς (20π., 11ριμπ.) και Μπράντεν Φρέιζιερ (11π., 6ριμπ., 9ασ.) να τον ακολουθούν.

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ