EUROLEAGUE

Νέος περίπατος της ΤΣΣΚΑ στην Κίνα

Νέος περίπατος της ΤΣΣΚΑ στην Κίνα

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας συνέτριψε τους Γκουανγκόνγκ Τάιγκερς στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι που έδωσε επί κινεζικού εδάφους. Ξεχώρισε πάλι ο Νάντο Ντε Κολό.

Αήττητη και... δια περιπάτου ολοκλήρωσε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας την περιοδεία της στην Κίνα. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης συνέτριψε στο Σενζέν τους Γκουανγκόνγκ Τάιγκερς 101-75 και έκανε το “δύο στα δύο” επί κινεζικού εδάφους, παρότι αγωνίστηκε χωρίς τους Κάιλ Χάινς και Κόρι Χίγκινς.

Γίνε ο προπονητής και ο πρόεδρος που θα κερδίσει τον τίτλο. Πάρε μέρος στο Euroleague Fantasy Challenge, διάλεξε τους παίκτες σου και διεκδίκησε πλούσια δώρα.

Ο Νάντο Ντε Κολό έβαλε 16 από τους 20 πόντους του στο πρώτο ημίχρονο και ήταν ο κορυφαίος της ΤΣΣΚΑ, η οποία είχε άλλους τρεις παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων (Κουρμπάνοβ 12, Φριτζόν 12, Ογκαστιν 10). Ο Ρούι Ζάο (19π.) και ο Ντόναλντ Σλόουν (15π.) ήταν οι πρώτοι σκόρερς της κινεζικής ομάδας.

Σέβομαι τους αντιπάλους μας, αλλά στο ξεκίνημα του αγώνα είχαμε έλλειψη συγκέντρωσης στην άμυνα. Μετά σοβαρευτήκαμε και κοντρολάραμε όλο το παιχνίδι. Οι Τάιγκερς είναι πάντως σοβαρή ομάδα και μου αρέσει ο τρόπος που αγωνίζεται. Βρίσκονται κοντά στο επίπεδο του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Διεισδύουν, πασάρουν, κάνουν έξτρα πάσες, κυκλοφορούν πολύ καλά τη μπάλα και έχουν ορισμένους πολύ καλούς παίκτες” τόνισε ο Δημήτρης Ιτούδης στη συνέντευξη Τύπου.

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ