EUROLEAGUE

Νέο διετές συμβόλαιο σε Χριάπα

Νέο διετές συμβόλαιο σε Χριάπα

Η καρδιά του Βίκτορ Χριάπα το λέει ακόμη, έτσι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας προσέφερε στον αρχηγό της νέο διετές συμβόλαιο, που θα τον κρατήσει στην "ομάδα του στρατού" μέχρι το καλοκαίρι του 2019.

Τη φανέλα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα φορά για δύο ακόμη χρόνια, όπως έγινε επίσημα γνωστό την Πέμπτη (27/7) από τη ρωσική ομάδα. Ο αρχηγός της ομάδας του Δημήτρη Ιτούδη υπέγραψε νέο διετές (1+1) συμβόλαιο συνεργασίας, που θα τον διατηρήσει στην δράση μέχρι το καλοκαίρι του 2019, στην προσπάθειά του να προσθέσει ένα ακόμη ευρωπαϊκό τρόπαιο στη συλλογή του.

Με την ιστορία των δύο πλευρών να ξεκινά το 2002, ο 35χρονος φόργουορντ έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με μικρά διαλείμματα στο ΝΒΑ. Είναι μάλιστα ο πρώτος σε συμμετοχές παίκτης, με 570 παιχνίδια στις πλάτες του, μετρώντας 7.1 πόντους, 5.4 ριμπάουντ, 2.7 ασίστ και 1.2 κλεψίματα ανά 21.5 λεπτά συμμετοχής, την ώρα που έχει στη συλλογή του 2 τρόπαια της Turkish Airlines EuroLeague, δώδεκα ρωσικά πρωταθλήματα και εφτά τίτλους στη VTB League.

" Η ανανέωση της συνεργασίας μου με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας μού δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσω τους σπουδαιότερους τίτλους στην Ευρώπη, την ώρα που θα φοράω τη φανέλα της αγαπημένης μου ομάδα. Είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω να παίζω εδώ, στο μέρος όπου έχω περάσει το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας μου, δίπλα στους συμπαίκτες, τους προπονητές και το επιτελείο που με ξέρουν καλά. Ελπίζω να δω ακόμη περισσότερους φιλάθλους τις εξέδρες την ερχόμενη σεζόν", δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Βίκτορ Χριάπα, με αφορμή το νέο διετές συμβόλαιο που υπέγραψε.

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ