EUROLEAGUE

Μισή ομάδα μόνος του ο Τεόντοσιτς!

Μισή ομάδα μόνος του ο Τεόντοσιτς!

Ο Μίλος Τεόντοσιτς είχε συνδρομή σχεδόν στους μισούς (54) πόντους της ΤΣΣΚΑ (112) στον αγώνα με τη Μπασκόνια, πλησιάζοντας το ιστορικό ρεκόρ του Μπόμπι Μπράουν.

Να ανακεφαλαιώσουμε τι έκανε χθες το βράδυ ο Μίλος Τεόντοσιτς;

Η εμφάνιση κόντρα στη Μπασκόνια δεν ήταν μόνο η καλύτερη προσωπική του στην EuroLeague. Ήταν και μία από τις κορυφαίες που έχουν καταγραφεί στην ιστορία της διοργάνωσης. Κι ας είχε μόλις την... 32η καλύτερη επίδοση στο Index Rating (43). Ακόμα και το σύστημα αξιολόγησης της EuroLeague δεν μπόρεσε να αποτυπώσει κάποια από τα στατιστικά που είχε ο Σέρβος μαέστρος στην επιβλητική νίκη της ΤΣΣΚΑ επί της Μπασκόνια.

Πέρα από τα δύο ατομικά ρεκόρ που δημιούργησε σε πόντους (34), Index Rating (43) , καθώς και το milestone των 1000+ ασίστ στη διοργάνωση, στον χθεσινό αγώνα ο Τεόντοσιτς κατέγραψε και άλλα δύο στατιστικά επιτεύγματα. Κατ' αρχάς, έγινε ο πρώτος παίκτης στη σύγχρονη ιστορία της EuroLeague (από τη σεζόν 2000-01 και ύστερα) που έβαλε 34 ή περισσότερους πόντους και μοίρασε διψήφιο αριθμό ασίστ (10) στον ίδιο αγώνα.

Ο δεύτερος με συνδρομή 54 πόντων στην EuroLeague

Κατά δεύτερον, είχε συνδρομή σε 54 πόντους της ομάδας του, είτε σκοράροντας, είτε πασάροντας, ένας αριθμός που ισοδυναμεί με τη δεύτερη καλύτερη επίδοση στη διοργάνωση! Το σύνολο των 54 πόντων υστερεί μόνο σε σύγκριση με τους 57 που είχε ο Μπόμπι Μπράουν σε έναν αγώνα της Σιένα με τη Φενέρμπαχτσε τη σεζόν 2012-13. Σε εκείνο το παιχνίδι ο Αμερικανός γκαρντ έβαλε 41 πόντους και μοίρασε 7 ασίστ, οι οποίες μετατράπηκαν σε 16 πόντους από τους συμπαίκτες του.

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ