EUROLEAGUE

Μεσίνα: "Τα είχαμε όλα"

Μεσίνα: "Τα είχαμε όλα"

Ο Έτορε Μεσίνα δεν είχε κάποιο παράπονο "εξαιρουμένων ίσως των λαθών" και δήλωσε ότι "σήμερα η ΤΣΣΚΑ ήταν υπερήφανη ως ομάδα".

Εφόσον η ΤΣΣΚΑ επιβίωσε της πρεμιέρας, ήταν έτοιμη να αντιμετωπίσει με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση το δεύτερο ματς της σειράς με τον Παναθηναϊκό, με τον Έτορε Μεσίνα να δηλώνει ότι "παίξαμε με υπερηφάνεια και προσαρμοστήκαμε ψυχολογικά στον αντίπαλο".

"Προφανώς, είχαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι", είπε κατ' αρχάς ο Μεσίνα, για να προσθέσει " αυτό έγινε γιατί είχαμε συνέπεια στην άμυνα και θέληση να δώσουμε όλον μας τον εαυτό. Κάναμε ό,τι χρειαζόταν, ώστε να μην επιτρέψουμε στον Παναθηναϊκό να σκοράρει. Επιπροσθέτως, είχαμε και υπομονή. Συνήθως, όταν η διαφορά φτάνει στους 10-12 πόντους και δεν μπορείς να τη φτάσεις στους 20, γεννάται φόβος και διστακτικότητα. Εμείς, είχαμε τη ψυχολογική ισορροπία να το διαχειριστούμε και να διατηρήσουμε την κυριαρχία μας, στην τελευταία περίοδο".

Το μόνο που δεν του άρεσε "ήταν τα λάθη. Είμαστε μια από τις καλύτερες επιθετικές ομάδες της Euroleague και έχουμε πολλές ασίστ. Αλλά είχαμε και πολλά λάθη. Αυτό ήταν κακό". Τέλος, αποκάλυψε πως " μετά το πρώτο παιχνίδι, συζητήσαμε και συμφωνήσαμε επί της ανάγκης που υπήρχε να έχουμε καλύτερες αποστάσεις, ώστε να έχουμε τύχη απέναντι στην εξαιρετική άμυνα του Παναθηναϊκού. Ευχαριστώ τα παιδιά που μόνο σε μια προπόνηση ήταν ικανοί να προσαρμοστούν στις ανάγκες".

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ