EUROLEAGUE

Με Κατσίβελη και έξι παίκτες της β' ομάδας η ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Με Κατσίβελη και έξι παίκτες της β' ομάδας η ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έφτασε στην Αθήνα το βράδυ της Τρίτης (12/9), με σύνθεση ανάγκης αφού τα κενά στο ρόστερ της -λόγω του Eurobasket- είναι πολλά. Στην αποστολή ο Δημήτρης Κατσίβελης και έξι παίκτες της β' ομάδας.

Στην Αθήνα βρίσκεται από το βράδυ της Τρίτης (12/9) η αποστολή της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, προκειμένου για τα φιλικά που θα δώσει η ρωσική ομάδα στη χώρα μας τις επόμενες ημέρες. Βάσει του προγράμματος που έχει ανακοινωθεί, η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη θα αντιμετωπίσει κατά σειρά την ΑΕΚ (13/9), την Κύμη Seajets (15/9), τον Παναθηναϊκό Superfoods (17/9) και το Λαύριο DHI (19/9), πριν αναχωρήσει για την Κροατία για το Zadar Tournament.

Τα κενά στο ρόστερ της βέβαια είναι πολλά αφού αρκετοί από τους παίκτες της βρίσκονται στην Κωνσταντινούπολη για το Eurobasket, με τον έμπειρο τεχνικό να περιμένει το αποτέλεσμα του αυριανού (13/9, 18:45) προημιτελικού με την Ελλάδα για να μάθει πότε θα έχει μαζί αρκετούς από τους διεθνείς, στη συνέχεια της προετοιμασίας.

Για αρχή πάντως, στην Αθήνα βρίσκονται δεκατέσσερις (14) παίκτες, μεταξύ των οποίων ο Δημήτρης Κατσίβελης (σ.σ.: συμμετέχει στην προετοιμασία της ρωσικής ομάδας) και έξι της β' ομάδας του συλλόγου. Από την άλλη, το "παρών" δίνουν στην αποστολή της ΤΣΣΚΑ Μόσχας οι Οθέλο Χάντερ και Ουίλ Κλάιμπερν, που αποκτήθηκαν το καλοκαίρι, όπως επίσης οι "παλιοί", Κάιλ Χάινς, Κόρι Χίγκινς και Βίκτορ Χριάπα.

Εξάλλου, στην ελληνική πρωτεύουσα θα βρίσκονται τις επόμενες ημέρες οι Νάντο Ντε Κολό και Λέο Βέστερμαν, που ολοκλήρωσαν το Σάββατο (8/9) τις υποχρεώσεις τους με τη Γαλλία στο Eurobasket. Ο πρώτος θα φτάσει τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου, πράγμα που σημαίνει πως δεν θα αγωνιστεί απέναντι στον Παναθηναϊκό Superfoods, ενώ ο δεύτερος θα ενσωματωθεί στη ρωσική αποστολή την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου.

Photo Credits: CSKA Moscow

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ