EUROLEAGUE

Μάχη ΤΣΣΚΑ και Νετς για τον Τεόντοσιτς

EUROLEAGUE / FINAL-4 2017 / ÏÓÖÐ - ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ / OLYMPIAKOS - CSKA MOSCOW (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
EUROLEAGUE / FINAL-4 2017 / ÏÓÖÐ - ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ / OLYMPIAKOS - CSKA MOSCOW (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ιταλικό σάιτ γράφει για "μυθική" πρόταση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στον Μίλος Τεόντοσιτς, που ενδεχομένως να εμποδίσει τη μετακόμιση του Σέρβου γκαρντ στο ΝΒΑ.

Η ώρα για το μεγάλο βήμα στο ΝΒΑ ίσως να μην έχει φτάσει ακόμα για τον Μίλος Τεόντοσιτς. Όχι εάν έχει βάση το δημοσίευμα του pianetabasket.com -και το οποίο έχουν αναδημοσιεύσει όλα τα σάιτ της Νέας Υόρκης. Σύμφωνα με αυτό η ΤΣΣΚΑ είναι διατεθειμένη να προσφέρει πενταετές συμβόλαιο ύψους 33,9 εκατομμυρίων δολαρίων, προκειμένου να παραμείνει ο Σέρβος πόιντ γκαρντ στη Μόσχα!

Η είδηση αυτή, βέβαια, αντιτίθεται στα όσα έλεγε ο Αντρέι Βατούτιν προ ημερών στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων, όπου ανέφερε πως " εάν κάνει πρόταση κάποια ομάδα του ΝΒΑ, θα είναι αδύνατο να την ανταγωνιστούμε". Το ποσό των 33-34 εκατομμυρίων δολαρίων μοιάζει μεγάλο ακόμα και για μία ομάδα του ΝΒΑ, τουλάχιστον για έναν παίκτη που κάνει το δρομολόγιο Ευρώπη-ΗΠΑ.

Τα παραδείγματα είναι πολλά. Ο Τόμας Σατοράνσκι πήρε πέρυσι 9 εκατομμύρια δολάρια για τρία χρόνια από την Ουάσινγκτον. Ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο 6,8 εκατομμυρίων δολαρίων στους 76ερς και ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας πήρε 5,9 εκατομμύρια για δύο χρόνια από τους Νικς. Εφόσον, λοιπόν, ισχύει το ιταλικό δημοσίευμα, τότε ακόμα και οι Νετς θα το σκεφτούν πολύ σοβαρά να ανταγωνιστούν μία τέτοια πρόταση...

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ