EUROLEAGUE

Ξεκίνησε προπονήσεις ο Τεόντοσιτς

Ξεκίνησε προπονήσεις ο Τεόντοσιτς

Μετά από ένα μεγάλο διάστημα αποχής από τις προπονήσεις ο Μίλος Τεόντοσιτς επέστρεψε στο ομαδικό πρόγραμμα της ΤΣΣΚΑ την Τρίτη και θα ταξιδέψει με την υπόλοιπη αποστολή στην Κωνσταντινούπολη για το Final Four.

Ο Μίλος Τεόντοσιτς επέστρεψε μετά από αρκετές ημέρες στις προπονήσεις της ΤΣΣΚΑ. Ο Σέρβος γκαρντ που ταλαιπωρείται για μεγάλο διάστημα από πρόβλημα στη φτέρνα και αγωνίστηκε με ενέσεις κόντρα στη Μπασκόνια, ξεπέρασε τους πόντους και τέθηκε στη διάθεση του Δημήτρη Ιτούδη. Αυτό, βέβαια, συνέβη με καθυστέρηση σε σχέση με το αρχικό πλάνο, κάτι που είχε θέσει "εν αμφιβολία" τη συμμετοχή του στο Final Four και πιο συγκεκριμένα στον ημιτελικό κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Σέρβος γκαρντ ξεπέρασε μεν τους πόνους , αλλά το ανησυχητικό για τον ίδιο και την ρώσικη ομάδα είναι η αγωνιστική του κατάσταση, καθώς έχει μείνει για μεγάλο διάστημα εκτός ρυθμού. Ο Τεόντοσιτς προπονείται μεν με την υπόλοιπη ομάδα, αλλά όπως όλα δείχνουν την Παρασκευή θα αγωνιστεί έχοντας πολύ λίγες προπονήσεις στα πόδια, διατηρώντας το "status" του ανέτοιμου.

Για τον Μίλος Τεόντοσιτς αυτό θα είναι το 8ο Final-Four της καριέρας του, μετά από αυτά με τη φανέλα του Ολυμπιακού (2009, 2010) και τα έξι συνεχόμενα με την ΤΣΣΚΑ (2012-17). Χρειάζεται ένα ακόμη για να ισοφαρίσει το ρεκόρ του Φραγκίσκου Αλβέρτη και του Θοδωρή Παπαλουκά που μετρούν 9.

Διαβάστε αναλυτικά το τι προσφέρει ο Τεόντοσιτς στο παιχνίδι της ΤΣΣΚΑ και πως αλλάζουν τα δεδομένα από το πρόβλημα που προέκυψε.

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ