EUROLEAGUE

Κραβτσόβ μέχρι νεωτέρας στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Κραβτσόβ μέχρι νεωτέρας στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ανακοίνωσε την απόκτηση του Σλάβα Κραβτσόβ για το διάστημα που θα απουσιάσει ο Τζόελ Φρίλαντ. Δεν έχει γίνει γνωστό το ακριβές διάστημα της παρουσίας του στη ρωσική πρωτεύουσα.

Ο τραυματισμός του Τζόελ Φρίλαντ δημιούργησε ένα μεγάλο κενό στη ρακέτα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία θα ξεκινούσε φέτος με ένα σημαντικό "μείον" να τη συντροφεύει. Η διοίκηση της ρωσικής ομάδας δεν άφησε όμως "γυμνή" τη ρακέτα του Δημήτρη Ιτούδη, προχωρώντας στην απόκτηση του Σλάβα Κραβτσόβ.

Ο 28χρονος σέντερ αγωνίστηκε πέρσι στο CBA με τα χρώματα της Foshan, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα των Ντιτρόιτ Πίστονς (2012-'13) και των Φοίνιξ Σανς (2013-'14), δίχως όμως να "στεριώσει" στον "μαγικό κόσμο". Η ΤΣΣΚΑ τού δίνει την ευκαιρία να επιστρέψει στην αφρόκρεμα του ευρωπαϊκού μπάσκετ, με την παρουσία του πάντως στη Μόσχα να μην θεωρείται δεδομένη μέχρι το φινάλε της χρονιάς.

Έτσι κι αλλιώς, όπως ανακοινώθηκε, ο παίκτης υπέγραψε συμβόλαιο μερικών μηνών. Μέχρι να επιστρέψει ο Τζόελ Φρίλαντ δηλαδή, κι έπειτα βλέπουμε...

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ