EUROLEAGUE

"Καθάρισε" με συνοπτικές διαδικασίες η ΤΣΣΚΑ Μόσχας

"Καθάρισε" με συνοπτικές διαδικασίες η ΤΣΣΚΑ Μόσχας
EUROKINISSI

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ξεκίνησε τη VTB League με το πόδι στο γκάζι, κάνοντας από νωρίς εύκολη τη δουλειά της απέναντι στην Ενισέι (87-72).

Με κεκτημένη ταχύτητα από την περσινή αγωνιστική περίοδο, ξεκίνησε τη νέα σεζόν στη VTB League η ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στην Ενισέι, την οποία νίκησε εκτός έδρας με χαρακτηριστική άνεση (87-72).

Η τελική διαφορά θα μπορούσε μάλιστα να είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτό το +15, αν στο β' μέρος οι παίκτες της "αρκούδας" δεν έριχναν κατακόρυφα ρυθμούς. Είναι χαρακτηριστικό πως πήγαν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο, έχοντας ως παρακαταθήκη για το β' μέρος το +28 (53-25), που προέκυψε χάρη στην εξαιρετική περιφερειακή τους άμυνα που επέστρεψε μόλις δύο (!) ασίστ σε αυτό το διάστημα.

Από την στιγμή που η διαφορά είχε ξεφύγει, ο αγώνας ήταν τυπικής διαδικασίας πλέον για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με τον Δημήτρη Ιτούδη να ανοίγει σημαντικά το rotation και να μην χρησιμοποιεί για πολλή ώρα τα βασικά "ατού" της ομάδας του. Κάπως έτσι, οι Σέμεν Αντόνοφ (23'37'') και Νικίτα Κουρμπάνοφ (23'30'') ήταν οι παίκτες με τον μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής στον αγώνα, την ώρα που ο Νάντο Ντε Κολό (12'40'') και ο Κάιλ Χάινς (18'47'') αγωνίστηκαν λίγο.

Επόμενος αγώνας για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι αυτός απέναντι στην Αστάνα (8/10), εκεί όπου θα έχουμε ελληνικό "εμφύλιο" στους πάγκους, με τον Κώστα Φλεβαράκη να υποδέχεται τον Δημήτρη Ιτούδη.

Τα δεκάλεπτα: 11-22, 25-53, 49-76, 72-87.

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ (Ιτούδης): Ροντρίγκεθ 8 (2), Βοροντσέβιτς 1, Χίγκινς 14 (6 ριμπ.), Κουρμπάνοφ 4, Χάινς 4 (7 ριμπ.), Ντε Κολό 11 (1), Φριντζόν 13 (1), Βέστερμαν 8, Αντόνοφ 8 (1), Κουλάγκιν 4, Χάντερ 12 (8 ριμπ.), Μακίεφ.

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ