EUROLEAGUE

Καταιγιστική πριν από το ΟΑΚΑ η ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Καταιγιστική πριν από το ΟΑΚΑ η ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Το παιχνίδι με τη Χίμκι είχε θεωρητικά χαρακτήρα ντέρμπι για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία όμως κυριάρχησε απέναντι στην ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς, φτάνοντας στη νίκη με +22 (92-70), λίγες ημέρες πριν επισκεφτεί το ΟΑΚΑ.

Το +22 (92-70) της νίκης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας επί της Χίμκι είναι ενδεικτικό της εικόνας που είχε το παιχνίδι στη ρωσική πρωτεύουσα. Θα μπορούσε μάλιστα, η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη να έχει νικήσει με μεγαλύτερη διαφορά, αν δεν άφηνε το πόδι από το γκάζι στην τελευταία περίοδο.

Οι Πρωταθλητές Ευρώπης κυριάρχησαν στο παρκέ για να κάμψουν την αντίσταση του μεγάλου τους αντιπάλου, ο οποίος δεν κατάφερε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων ούτε για ένα δεκάλεπτο. Η διαφορά έφτασε γρήγορα στο +18 (33-15) για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία έκτοτε έκανε συντήρηση δυνάμεων, φτάνοντας μέχρι το +31 (75-44) στο τέλος της γ' περιόδου.

Με 51% στα δίποντα και 48% στα τρίποντα, οι παίκτες του Δημήτρη Ιτούδη δεν συνάντησαν την παραμικρή αντίσταση, έχοντας μάλιστα τέσσερις παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων, την ώρα που ο Μίλος Τεόντοσιτς (5π., 9ασ.) έπαιξε... στο ρελαντί. Οι Νάντο Ντε Κολό (18π.), Βιτάλι Φριντζόν (12π.), Κόρι Χίγκινς (14π.) και Κάιλ Χάινς (13π.) "καθάρισαν" για την "ομάδα του στρατού", που περιόρισε αισθητά την δράση των βασικών επιθετικών όπλων της Χίμκι.

Μπορεί οι Σεργκέι Μόνια (15π.), Ερλ Ρόουλαντ (12π.) και Ρόμπι Χάμελ (12π.) να σημείωσαν διψήφιο αριθμό πόντων, αλλά η απουσία του Αλεξέι Σβεντ αποδυνάμωσε σημαντικά την ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς, που περιορίστηκε από νωρίς σε ρόλο κομπάρσου στην αναμέτρηση.

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ