EUROLEAGUE

Ιτούδης: "Θίοντορ και Γκάουντλοκ είναι πολύ ικανοί παίκτες"

Ιτούδης: "Θίοντορ και Γκάουντλοκ είναι πολύ ικανοί παίκτες"
FACEBOOK/CSKA MOSCOW

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας υποδέχεται την Αρμάνι Μιλάνο στην πρεμιέρα της EuroLeague (12/10, 20:00) με τον Δημήτρη Ιτούδη να αναλύει τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά της ιταλικής ομάδας.

Η πρεμιέρα της EuroLeague βρίσκει την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα με αντίπαλο την Αρμάνι Μιλάνο (12/10, 20:00). Ο Δημήτρης Ιτούδης μίλησε για την ιταλική ομάδα, κάνοντας ειδική αναφορά στους Θίοντορ και Γκάουντλοκ, οι οποίοι παίρνουν τις περισσότερες επιθέσεις, όπως σχολίασε χαρακτηριστικά.

" Ξεκινάμε τη σεζόν στη EuroLeague και είναι ακόμα ένας μαραθώνιος 30 αγώνων κόντρα στις καλύτερες ομάδες. Αρχικά παίζουμε κόντρα στο Μιλάνο, που έφτιαξε από την αρχή το ρόστερ του, με παίκτες ικανούς και στις δύο μεριές του παρκέ. Έχουν καλή χημεία. Παρακολουθήσαμε 5-6 παιχνίδια τους. Ο Θίοντορ κι ο Γκάουντλοκ παίρνουν το μεγαλύτερο κομμάτι των επιθέσεων. Μπορούν να δημιουργήσουν τόσο για τους εαυτούς τους όσο και για τους συμπαίκτες τους. Πολύ ικανοί παίκτες", δήλωσε αρχικά ο head coach της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Για να συμπληρώσει: " Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε τους Μίτσοβ, Γκουντάιτις, Τζέφερσον, Εμπαγιέ, Μπέρτανς και τους υπόλοιπους που έρχονται από τον πάγκο. Γενικά, έχουν ένα πλήρες ρόστερ, με τουλάχιστον δύο ποιοτικούς παίκτες σε κάθε θέση. Μπορούν να παίξουν σε up tempo και να τρέξουν στον αιφνιδιασμό. Έχουν δώσει αρκετά παιχνίδια και δούλεψαν για μεγάλο διάστημα όλοι μαζί. Από τη μεριά μας, σε αυτή τη δύσκολη διοργάνωση πρέπει να δείξουμε μεγάλη προσπάθεια σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού. Προπονούμαστε καλά, είχαμε δύο καλά εκτός έδρας παιχνίδια στη VTB League. Περιμένουμε από τους φιλάθλους μας να έρθουν και να μας στηρίξουν. Είναι πολύ σημαντικό αυτό, ειδικά για τους νέους παίκτες που χρειάζονται ένα ζεστό καλωσόρισμα".

Photo Credits: Facebook/CSKA Moscow

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ