EUROLEAGUE

Ιτούδης: "Θέλουμε να παλέψουμε σαν λιοντάρια"

Ιτούδης: "Θέλουμε να παλέψουμε σαν λιοντάρια"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Δημήτρης Ιτούδης θέλει από τους παίκτες του να παλέψουν σαν λιοντάρια στην Ισπανία, ενώ ο Σίτο Αλόνσο θέλει τους παίκτες του να μετατρέψουν σε ενέργεια τον θυμό τους.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα αντιμετωπίσει την Μπασκόνια την Τρίτη (25/4, 22:00) στην Βιτόρια, στο τρίτο ματς της σειράς για τα playoffs της EuroLeague. Οι Ρώσοι προηγούνται με 2-0 στην σειρά και ο Δημήτρης Ιτούδης θέλει τους παίκτες του να παλέψουν σαν λιοντάρια. Παράλληλα, ο Σίτο Αλόνσο σχολίασε πως θέλει τους παίκτες του να μετατρέψουν σε ενέργεια τον θυμό που έχουν.

Δημήτρης Ιτούδης (ΤΣΣΚΑ Μόσχας): "Πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι για να δώσουμε δύο ανταγωνιστικά παιχνίδια. Είμαστε στο 2-0 και αυτό μας δίνει ένα καλό πλεονέκτημα, αλλά δεν έχουμε ακόμη πάρει την πρόκριση για το Final Four. Θέλουμε στην Βιτόρια να παλέψουμε σαν λιοντάρια, για να ξεπεράσουμε όλα τα εμπόδια τα οποία αναμένεται να μας βάλουν. Ξέρουμε πως δεν θα έχουμε εύκολη αποστολή. Όμως, έχουμε τους παίκτες, τον χαρακτήρα, την επιθυμία, αλλά και το κουράγιο, για να πάρουμε στην Ισπανία την πρόκριση για το Final Four".

Σίτο Αλόνσο (Μπασκόνια): "Η μαχητικότητα είναι στο DNA μας και πρέπει να νικήσουμε την ΤΣΣΚΑ. Για να είμαι ειλικρινής, έχω την αίσθηση πως δεν πιστεύουμε στο 100% πως μπορούμε να νικήσουμε την ΤΣΣΚΑ. Πρέπει να το πιστέψουμε. Πρέπει τον θυμό μας να τον κάνουμε ενέργεια, σκληράδα και μαχητικότητα. Είμαι σίγουρος πως οι οπαδοί μας θα κάνουν την ΤΣΣΚΑ να καταλάβει το πόσο δύσκολο είναι να αγωνίζεσαι στην Βιτόρια".

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ