EUROLEAGUE

Ιτούδης: "Θα μπορούσαμε να εκτελέσουμε 30 βολές ακόμη"

Ιτούδης: "Θα μπορούσαμε να εκτελέσουμε 30 βολές ακόμη"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Δημήτρης Ιτούδης έδωσε απάντηση για το γεγονός πως η ΤΣΣΚΑ εκτέλεσε 35 βολές, κερδίζοντας συνεχώς φάουλ στις επαφές, τονίζοντας πως η ομάδα του θα μπορούσε να σουτάρει άλλες 30 ακόμη στο παιχνίδι.

Ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Δημήτρης Ιτούδης, απάντησε με ειρωνικό τρόπο για το γεγονός πως η ομάδα του κέρδισε αρκετά φάουλ, εκτελώντας 35 βολές, σχολιάζοντας πως θα μπορούσε να εκτελέσει 30 ακόμη στην αναμέτρηση.

Ο Δημήτρης Ιτούδης είπε τα εξής: " Η στατιστική μπορεί να σου δείξει τί έγινε σήμερα. Ήταν παιχνίδι υψηλής στρατηγικής και έντασης, και οι δύο ομάδες είχαν ετοιμάσει πράγματα. θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα γιατί ήμασταν καλύτεροι και δίκαια νικήσαμε. Πολλά είναι τα στοιχεία που έκριναν το παιχνίδι, όπως το πώς κάναμε τις προσαρμογές στο "5", το γεγονός πως ελέγξαμε τα ριμπάουντ. Ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ καλή και αθλητική ομάδα που είχε πολύ ζεστούς τους Χάκετ και Σπανούλη. Ήμασταν καλοί στον επιθετικό τομέα και το στοιχείο αυτό μετρά στην τελική έκβαση του παιχνιδιού".

Για το γεγονός πως σφυρίχτηκαν σχεδόν όλες οι επαφές, απάντησε τα εξής:" Θα μπορούσαμε να εκτελέσουμε άλλες 30 βολές. Όταν ο Ολυμπιακός επιλέγει από την αρχή τις αλλαγές και προσπαθεί να δουλέψει με αυτές, προφανώς θα έχουμε πλεονέκτημα. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε μόνο τέσσερα σουτ από μακριά. Αυτό μάς έδωσε ο Ολυμπιακός που ρίσκαρε με το σχέδιο με τις αλλαγές.

Θέλω η ομάδα μου να είναι χαμαιλέων και να προσαρμόζεται στις εκάστοτε συνθήκες. Ερχόμασταν από ένα ντέρμπι με την Χίμκι και σε μικρό διάστημα έπρεπε να αλλάξουμε το τσιπ. Κρατάμε το άθροισμα του πρώτου γύρου και θέλω να γίνουμε πιο έξυπνοι, για να μπορέσουμε να προκριθούμε. Ο Ολυμπιακός έχει πολλές λύσεις μέσα στο παρκέ και είχε πολλούς παίκτες του ζεστούς σήμερα. Κάποιοι παίκτες κάνουν step up, όταν υπάρχουν απουσίες. Ο Γιώργος παίζει και στο "4" και στο "5". Είναι μία πολύ καλή ομάδα, όπως οι περισσότερες σε αυτόν τον όμιλο".

Για την εικόνα του ομίλου:" Είμαι σίγουρος πως δεν υπάρχουν φαβορί ακόμη σε αυτό τον όμιλο. Οι περισσότερες ομάδες θέλουν να προστατεύσουν την έδρα τους. Η Μπάμπεργκ, ας πούμε, έχει χάσει μόνο από εμάς στην έδρα της. Πάμε παιχνίδι με το παιχνίδι".

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ