EUROLEAGUE

Ιτούδης: "Σε έναν αγώνα Final Four, πρέπει να παλέψεις"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÖÁÉÍÁË 4 / ÇÌÉÔÅËÉÊÏÓ / ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ - ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ / EUROLEAGUE / FINAL 4 / SEMIFINAL / CSKA MOSCOW - REAL MADRID (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÖÁÉÍÁË 4 / ÇÌÉÔÅËÉÊÏÓ / ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ - ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ / EUROLEAGUE / FINAL 4 / SEMIFINAL / CSKA MOSCOW - REAL MADRID (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ρεαλιστής ο Δημήτρης Ιτούδης, παραδέχθηκε την ανωτερότητα της Ρεάλ Μαδρίτης και υποστήριξε πως η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι υποχρεωμένη να παλέψει για την τρίτη θέση απέναντι στην Ζάλγκιρις Κάουνας.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας τερμάτισε πρώτη στην κανονική περίοδο και τελικά ηττήθηκε στον ημιτελικό του Final Four. Πέρυσι έχασε από τον Ολυμπιακό, φέτος "λύγισε" από την Ρεάλ και τελικά θα δει ξανά τον τελικό της EuroLeague χωρίς άγχος. Ο Δημήτρης Ιτούδης παραδέχθηκε την ανωτερότητα των Μαδριλένων και έβγαλε το καπέλο στον Σέρχιο Γιουλ που έκανε εξαιρετική δουλειά για την ομάδα του Λάσο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Ιτούδη:

" Συγχαρητήρια στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ήταν καλύτερη απόψε και άξιζε να κερδίσει. Μπήκαμε στο ματς με μεγάλη αποφασιστικότητα. Είχαμε τον έλεγχο στο πρώτο δεκάλεπτο, στο δεύτερο δεν ήμασταν καλοί αμυντικά. Δεχθήκαμε 17 πόντους σε τέσσερα λεπτά (σημείωση: για την ακρίβεια, τους δέχθηκε σε 2:17 ). Η Ρεάλ ήταν πιο δυνατή από εμάς και άξιζε την νίκη. Σε έναν αγώνα, σε αυτό το φορμάτ του Final Four, πρέπει να παίξεις δυνατά και να παλέψεις. Δεν ήμασταν ικανοί να κερδίσουμε την πρόκληση. Ο Γιουλ έπαιξε σε δύο ματς των Playoffs και ξέραμε ότι μπορεί να έχει μια τόσο καλή εμφάνιση. Για τον Σέρχιο Γιουλ μιλάμε... Έβαλε δύσκολα σουτ σε κρίσιμες στιγμές.

Δυστυχώς, βρισκόμαστε πλέον στον αγώνα για την κατάκτηση της τρίτης θέσεις. Θα πάμε να κερδίσουμε, διότι έχουν έρθει φίλοι της ομάδας που πλήρωσαν για να την δουν. Έχουμε ευθύνη απέναντί τους. Ο Βοροντσέβιτς χτύπησε, ήταν άλλο ένα άτυχο συμβάν. Ήθελε να γυρίσει στο παρκέ μετά τον τραυματισμό του, δεν ξέρουμε όμως τι ακριβώς έχει υποστεί. Δεν ήμασταν έτσι στην διάρκεια της σεζόν, απόψε δυστυχώς δεν σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων".

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ