EUROLEAGUE

Ιτούδης: “Προφανώς δεν είμαι ικανοποημένος”

EUROLEAGUE / FINAL-4 2017 / ÏÓÖÐ - ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ / OLYMPIAKOS - CSKA MOSCOW (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
EUROLEAGUE / FINAL-4 2017 / ÏÓÖÐ - ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ / OLYMPIAKOS - CSKA MOSCOW (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ηττήθηκε από την ΑΕΚ (78-69) σε φιλικό προετοιμασίας, με τον Δημήτρη Ιτούδη να μην μένει ικανοποιημένος από τους παίκτες του.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ήρθε στην Ελλάδα για σειρά φιλικών. Στο πρώτο της, έχασε με 78-69 από την ΑΕΚ, με τις απουσίες να είναι αρκετές, αλλά τον Δημήτρη Ιτούδη να μην… κρύβεται και να δηλώνει πως απογοητεύτηκε από τον τρόπο που προσέγγισε το ματς η ομάδα του.

“Ήταν ακόμα ένα φιλικό προετοιμασίας που ήθελα να δω κάποια πράγματα. Προφανώς, δεν είμαι χαρούμενος από την εμφάνιση μας, δεν είμαι ικανοποιημένος από τον τρόπο που προσεγγίσαμε το παιχνίδι, αλλά κι από την παρουσία των νεαρών. Φυσικά, έχουμε αρκετά καλούς αμυντικούς και παίκτες που περιμένουμε να επιστρέψουν. Επίσης, στα φιλικά δεν έχουμε ως προτεραιότητα τη νίκη, πάντα, όμως, παίζουμε για το θετικό αποτέλεσμα και πρέπει να είμαστε έτοιμοι! Στο τέλος προσπαθήσαμε να το γυρίσουμε αλλά ήταν αργά. Ακόμα ένα στοιχείο αρνητικό είναι οι 12 χαμένες βολές. Τέλος, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της Ρωσίας για τη νίκη επί της Ελλάδας (74-69) και τους εύχομαι καλή τύχη στη συνέχεια του Eurobasket”, σχολίασε ο Έλληνας τεχνικός.

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ