EUROLEAGUE

Ιτούδης: "Περήφανη ομάδα ο Παναθηναϊκός"

Ιτούδης: "Περήφανη ομάδα ο Παναθηναϊκός"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Δημήτρης Ιτούδης χαρακτήρισε “καλό μάθημα” για την ΤΣΣΚΑ το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους “πράσινους”, υπογραμμίζοντας ότι είναι ομάδα “φτιαγμένη για το Final Four”.

Η ΤΣΣΚΑ δεν ήταν η ίδια... πυραυλοκίνητη ομάδα που εμφανίστηκε στην Κωνσταντινούπολη την περασμένη εβδομάδα, ωστόσο τη δουλειά της την έκανε. Στο κάτω κάτω σε ένα μαραθώνιο 30 αγώνων αυτό που προέχει είναι η νίκη και όχι τόσο η εμφάνιση ή η διαφορά.

Συγχαρητήρια στην ομάδα μου για τη δεύτερη νίκη της σε αυτό το μαραθώνιο της EuroLeague” δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο Δημήτρης Ιτούδης μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού. “ Ήταν το δεύτερο παιχνίδι και απομένουν άλλα 28. Προφανώς, αρχίσαμε πολύ καλά το παιχνίδι αλλά ο Παναθηναϊκός επέστρεψε πολύ γρήγορα με ένα γρήγορο σερί 11-0 και ισοφάρισε. Μας ανάγκασε να παίξουμε πολύ αργά, δεν μας άφησε να τρέξουμε και χειρίστηκα καλά αυτόν τον αργό ρυθμό” συνέχισε ο Ιτούδης.

Κάναμε αρκετά καλό παιχνίδι και στο τέλος βρήκαμε τον τρόπο να νικήσουμε, χρησιμοποιώντας μία πεντάδα που δημιούργησε προβλήματα στην άμυνα τους με αλλαγές. Ξέραμε ότι θα αλλάζουν πολύ στα σκριν, αλλά είχαμε πολύ κακές αποστάσεις. Αυτό το παιχνίδι ήταν ένα πολύ καλό μάθημα για εμάς, προκειμένου να διορθώσουμε τις αποστάσεις μας” τόνισε ο κόουτς των πρωταθλητών Ευρώπης, καταλήγοντας στα εξής:

Συγχαρητήρια στους παίκτες, που βρήκαν τον τρόπο να νικήσουν και ευχαριστώ τους φιλάθλους που ήρθαν στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι και μας βοήθησαν. Πρέπει να καταλάβουμε ότι είμαστε στην EuroLeague και όταν παίζουμε με ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός, μία περήφανη ομάδα που έχει φτιαχτεί για να πάει στο Final Four, με μεγάλες φιλοδοξίες, χρειάζονται πολλά για να νικήσεις” τόνισε ο Ελληνας προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ντε Κολό: "Εχει υπερηφάνεια ο Παναθηναϊκός"

Ο Νάντο Ντε Κολό δήλωσε αναφορικά με τη νίκη της ομάδας του: “ Ήταν δύσκολο παιχνίδι επειδή ήταν ματς της Euroleague. Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι σε κάθε ματς. Αρχίσαμε τον αγώνα όπως έπρεπε αλλά επέστρεψαν. Εχουν υπερηφάνεια. Είχαν μία δύσκολη εβδομάδα αλλά κερδίσαμε το παιχνίδι. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Αυτό ήταν το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι μας και δεν ήταν καλό, αλλά πήραμε τη νίκη. Πριν από την έναρξη ο κόουτς μας είπε ότι πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε λεπτό αλλά κάναμε πολλά λάθη απόψε. Σε γενικές γραμμές, πάντως, κοντρολάραμε τον αγώνα”.

Στη συνέντευξη Τύπου μίλησε ακόμα ο Ααρον Τζάκσον. “ Γνωρίζαμε ότι θα ήταν δύσκολο παιχνίδι. Ξεκινήσαμε το παιχνίδι πολύ καλά, αφού μας άφησαν να σκοράρουμε εύκολους πόντους. Ο Παναθηναϊκός είναι καλή ομάδα. Ήρθαν στη Μόσχα έπειτα από μία δύσκολη ήττα από τον Ολυμπιακό στο ελληνικό πρωτάθλημα και έδειξαν το καλύτερο πρόσωπο τους. Ευτυχώς νικήσαμε απόψε”.

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ