EUROLEAGUE

Ιτούδης: "Ο Σέρχιο είναι αποδεδειγμένα νικητής"

Ιτούδης: "Ο Σέρχιο είναι αποδεδειγμένα νικητής"

Ο Δημήτρης Ιτούδης εκθείασε τον νέο γκαρντ της ομάδας του, Σέρχιο Ροντρίγκεθ, τον οποίο και χαρακτήρισε αποδεδειγμένα νικητή. "Θέλουμε να μιλά στο παρκέ", τόνισε.

Ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ είναι η μεταγραφή του καλοκαιριού στην EuroLeague, με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας να ανακοινώνει επίσημα την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ισπανό γκαρντ, ο οποίος ήταν ο MVP του 2014 στην διοργάνωση. Ο Δημήτρης Ιτούδης εκθείασε τον 31χρονο Ισπανό, τονίζοντας πως πρόκειται για παίκτη-νικητή, ο οποίος θα καλύψει το κενό που άφησε ο Μίλος Τεόντοσιτς και επεσήμανε πως θέλει από εκείνον να μιλά στο παρκέ.

Ο Δημήτρης Ιτούδης είπε τα εξής για τον Σέρχιο Ροντρίγκεθ: "Δεν είναι μυστικό πως μετά την αποχώρηση του Τεόντοσιτς, εγώ, οι συνεργάτες μου και η διοίκηση δουλέψαμε σκληρά και κάναμε τεράστια ανάλυση της αγοράς, για να βρούμε έναν άλλο πόιντ γκαρντ που θα μας ισχυροποιήσει. Είναι πολύ σημαντικό ότι κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής επαφής μας, ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ εξέφρασε τη μεγάλη επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του στην Μόσχα. Συζητήσαμε για τις λεπτομέρειες σχετικά με την ομάδα και τους παίκτες".

Ο Έλληνας κόουτς ακολούθως πρόσθεσε πως: "Το στιλ παιχνιδιού του Σέρχιο σχετίζεται με την αντίληψη των καταστάσεων, είναι δημιουργός στην επίθεση και μπορεί να βρει καλά σουτ για τον εαυτό του, αλλά και για τους συμπαίκτες του, τους οποίους κάνει καλύτερους. Είχε δυο περάσματα από το ΝΒΑ, ήταν πρωταθλητής Ευρώπης και MVP της Ευρωλίγκας, είναι αρκετά ώριμος για να καταλαβαίνει το παιχνίδι. Είναι αποδεδειγμένα νικητής και με διαβεβαίωσε πως είναι και τώρα έτοιμος να δουλέψει και να βελτιώσει το παιχνίδι του. Θέλουμε από τον Ροντρίγκεθ να μιλά στο παρκέ και είμαι σίγουρος πως γρήγορα θα αναπτύξει εξαιρετική σχέση με τους παίκτες μας".

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ