EUROLEAGUE

Ιτούδης: "Μπορούσαμε νίκη με διψήφια διαφορά κόντρα στον Παναθηναϊκό"

Ιτούδης: "Μπορούσαμε νίκη με διψήφια διαφορά κόντρα στον Παναθηναϊκό"
EUROKINISSI SPORTS

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας επικράτησε του Παναθηναϊκού με 68-60 κι ο Δημήτρης Ιτούδης τόνισε πως είναι ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του, ταυτόχρονα, όμως, στάθηκε στα λάθη που έγιναν στο τέλος και στέρησαν από την "Αρκούδα" τη διψήφια διαφορά.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας συνέχισε με φιλικό κόντρα στον Παναθηναϊκό την προετοιμασίας της. Ο Δημήτρης Ιτούδης δεν μπορούσε παρά να είναι ικανοποιημένος από τους παίκτες του μετά τη νίκη με 68-60 , παράλληλα, όμως, αναφέρθηκε στα λάθη που έγιναν στο τέλος, με αποτέλεσμα να μειωθεί η διαφορά.

"Προσεγγίσαμε με σοβαρότητα το παιχνίδι και βγάλαμε καλές ενέργειες. Σε γενικές γραμμές δείξαμε καλή άμυνα στα τελευταία παιχνίδια, παίζοντας με σύνεση", ανέφερε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός.

Ο Δήμητρης Ιτούδης συμπλήρωσε: "Έχουμε ακόμα 7 απουσίες την ώρα που ο Παναθηναϊκός είχε 4. Ταυτόχρονα είχαμε και κάποιες καλές στιγμές κατά τη διάρκεια του αγώνα και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γιατί προσπαθώ να δοκιμάσω νέους παίκτες όπως ο Αστάπκοβιτς, ο Γκαβρίλοφ, ο Κατσίβελης, ο Βοστρίκοφ".

Ο head coach της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, είπε ακόμα: "Το κακό είναι πως γύρισε το πόδι του Βέστερμαν. Ελπίζω ο τραυματισμός του να μην είναι σοβαρός και σύντομα να μπορέσει να επιστρέψει στη δράση. Ο Λέο έχει συμμετάσχει μόλις σε 2 προπονήσεις (σ.σ. ήταν στο Eurobasket), αλλά έχει μάθει όλα τα συστήματα της ομάδας, σκοράρει σε οργανωμένες επιθέσεις και είναι πολύ καλός σε οργάνωση και άμυνα. Έχει δείξει πως είναι ένα έξυπνο γκαρντ".

Τέλος, ανέφερε: "Μια άσχημη στιγμή για εμάς ήταν πως δεν μπορούσαμε να διατηρήσουμε τη διαφορά που είχαμε φτιάξει στους 18-19 πόντους, καθώς στην επιθετική άμυνα του Παναθηναϊκού κάναμε λάθη. Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει με διψήφια διαφορά, αν και αυτό δεν έχει σημασία".

Photo Credits: eurokinissi.gr

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ